Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2 mahalle ile birer köy ve mezrada 12 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.
Irak Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye ve İran ile IKBY'nin kontrolündeki sınır kapılarını kontrollü bir şekilde alınmasının planlandığı söylendi.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan 15'i tutuklu 33 sanığın yargılanmasına dev
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığı personelinin katıldığı eylemlere ilişkin 52 kişi hakkında açılan davaya, sanık savun
Türk grafiti sanatçıları, Suriye'nin Azez ilçesinde Esed rejimi ve DEAŞ saldırılarında yıkılan duvarlara resim çizdi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlatılan tatbikat, Iraklı askerlerin katılımıyla müşterek devam ediyor
Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye yapılan bütün uçuşların bugün 18:00 itibariyle süresiz olarak iptal edildiğini açıkladı.
Sabah yazarı Dilek Güngör, yılan hikayesine dönen Türk Telekom olayıyla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okul ve Eğitim Tümen Komutanlığı personelinin katıldığı eylemlere ilişkin 52 kişi hakkında açılan davaya, sanık savun
Lübnan'da, "Lübnan askerlerinin ölümüne yol açmak" suçlamasıyla yargılanan sanıklardan 9'una idam cezası verildi.
İspanyol jandarması, yasa dışı ilan edilmesine rağmen 1 Ekim'de Katalonya'da yapılmak istenen bağımsızlık referandumunu önlemek için operasyonlarına devam etti.
Myanmar'ın Arakan eyaletinde ordu ve fanatik Budistlerin saldırılarından kaçan Arakanlı Müslümanları taşıyan teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden 16 Müslüman'ın cansız be
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bakanlar Kurulu'nun gayrimeşru referandumdan dolayı Irak Parlamentosu tarafından çıkarılan kararları reddettiği bildirildi.
19 Ocak 2007 günü bir suikast sonucu aramızdan ayrılan gazeteci Hrant Dink, tarihte yaşanmış ve bugüne taşınan sorunlarla ilgili en gerçekçi analizleri yapan ve en yapıcı önerileri orta
Almanya'nın güney sınırındaki Friedrichshafen kentinde bazı marketlerde satılan bebek mamalarına zehir karıştırıldığı bildirildi.