BM İnsan Hakları Özel Raportörü Lee, Myanmar hükümetinin, Arakanlı Müslümanlara yönelik saldırılarına ilişkin adım atması gerektiğini bildirdi.
İngiltere'de sınır dışı edilecek yabancıların tutulduğu bir merkezde yapılan gizli kamera çekimleri tutukluların yaşadığı kötü koşulları ortaya koydu
Türk hacker grubu, Arakanlı Müslümanlara yapılan zulmün ardından hükümete ait 22 web sitesini hackledi
İsrail karşıtlığı ile tanınan Alman gazeteci Martin Lejeune, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Müslüman olduğunu ilan etti. Niçin İslam dinini seçtiği sorulan Lejeune
İstanbullu balıkçılar, balık avı mevsiminin başlamasıyla "vira bismillah" diyerek Karadeniz'e açıldı
Kahramanmaraş'taki Domuztepe Höyüğü'nde sürdürülen arkeolojik kazılarda yaklaşık 8 bin yıl öncesine ait, pişmiş topraklardan yapılmış lider mühürleri bulundu.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz değiştirilen müfredatın ardından yapılan düzenlemeler ve değişikliklere ilişkin, 'En çağdaş, en bilimsel eğitimi veriyoruz' dedi.
Kalecik mahallesinde 47 küçükbaş hayvanın eti, 75 aileyle paylaşıldı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Myanmar'ın Arakan (Rakhine) eyaletinde Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddetin durdurulması çağrısında bulundu.
Suriye'de PKK ve MLKP saflarına katılan anarşist Antifa hareketi, terör örgütleriyle iş tutan ABD'yi vuruyor.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca yapılan "İsrafın Boyutu" incelemesinde, Türk halkının tasarruf yapma oranı yüzde 14’te kaldı, akıllı telefon kullanımı ise yüzde 84’ü buldu.
Rohingyalar Myanmar’ın Arakan (Rakhine) eyaletinde yaşayan Müslüman azınlık. Sayıları kesin olarak bilinmese de tahminler 800 bin ile 2 milyon arası olduğu yönünde. Dünyanın en çileli
Bayram tatilinin 8'inci gününde yurdun farklı bölgelerinde meydana trafik kazalarında 8 kişi yaşamını yitirdi, 50 kişi yaralandı.
Bulgaristan’da “Büyük Cami” olarak adlandırılan 523 yıllık tarihi eserin bahçesi akşam saatlerinde bara dönüşüyor.
Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.