Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican Perşembe akşamı Sultanbeyli'de aracı içindeyken silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıyı PKK yaptığı bir açıklama üstlendi.
Darbe üstüne darbe yiyen terör örgütü YPG, bölgede çoğu Ezidilerden oluşan etnik grupları zorla silah altına almaya çalışınca halk ayaklandı: Sizin yüzünüzden ölmek istemiyoruz. B
Trabzon’da, Hasan Saraç’ın umre için biriktirdiği parayı arkadaşı sahte sanıp sobaya attı.
Yemen'de, Aden, Taiz, Hudeyde, İbb ve Sana başta olmak üzere 11 ilin 39 ilçesinde, difteri salgınına karşı çocuklar için 2 milyon 666 çocuğun aşılanması amaçlanıyor
Mardin'de, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla konvoy oluşturuldu.
Afganistan'ın batısındaki Ferah vilayetinde Afgan özel kuvvetlerine yönelik büyük bir saldırı düzenlendiği bildirildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından teröristlerden arındırılması amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatının 50'nci gününde hedefteki Afrin göründü. Çevresindeki köyleri bir bir al
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3195 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Karar yazarı Yıldıray Oğur eşi İngiliz Kökenli olan Temel Karamollaoğlu üzerinden yürütülen kara propagandayı tarihten devrimci kişiliği ile bilinen Ali Suavi üzerinden anlattı.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Kütüphanede Bir Gece " etkinliğine katılarak kitap tutkunlarıyla bir araya geldi.
ABD'nin California eyaletine bağlı Napa County bölgesinde, Gaziler Evi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırgan üç kişiyi rehin aldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Anab ve Meryemeyn köylerini YPG/PKK-DEAŞ'tan arındırdı.
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının yargılandığı davada, Ahmet Şık ve Murat Sabuncu'nun tahliyesine karar verildi.
Fransa Dışişleri Bakanlığı, Doğu Guta'daki saldırıların artmasını kınadı. Bakanlık, Duma yakınlarında Fransa tarafından desteklenen bir sağlık merkezinin saldırıların hedefi old
Savunma Sanayii Müsteşarlığınca, Altay Tankı Güç Grubu Geliştirilmesi Projesi'ne ilişkin resmi kaynaklar dışında yapılan haberlere itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.