Norveç Hükümeti, gelecek yıl Rusya'dan bağımsızlığının 100'üncü yılını kutlamaya hazırlanan komşusu Finlandiya'ya Halti dağınının zirvesinin hediye edilmesi çağrılarını redd
Musul operasyonunda Bağdat hükümeti ile birlikte hareket edecek ancak adı pek duyulmamış ABD destekli bir grup daha var: Süryani birlikleri.
Yoğun saldırılara maruz kalan Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmen köyleri, boş sokakları ve binalarıyla hayalet kenti andırıyor.
İstanbul'da Devrimci Karargah Terör Örgütü'nce polis araçlarına saldırı için kullanılacağı öğrenilen 8 el yapımı bomba ele geçirildi.
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen 2. Anadolu Medyası Ödülleri'ni kazananlar açıklandı. Sevda Kuşun Kanadında “Yılın Dizisi” ödülüne layık görüldü.
Yapılan son çalışmalar, yere düşen yiyeceklerin tüketilmemesi gerektiğini gösterse de Prof. Aaron Carroll, 5 saniye kuralına uyarak tüketilmesinde sakınca olmadığını belirtti.
Hakkâri'de PKK'lıların yola döşediği el yapımı patlayıcı, askerlerin müdahalesi sırasında inflak ettirildi, 1 asker şehit oldu.
Modelci Özkan Türker, havacılık tarihimizde bilinmeyenlerin ortaya çıkmasında önemli katkılar sağlamış bir isim. FW190’lar Türkiye’ye nasıl geldi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar" sözleri, FETÖ'cülerin vatandaşlıktan çıkarılacağı şeklinde yorumlandı.
671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda; 15 Ağustos 2016 tarihinden önce herhangi bir nedenle TSK’dan ayrılan veya ilişiği kesilen pilot subaylardan istekliler, uçuş için gere
İçişleri Bakanlığınca Van Erciş Belediyesi Meclis Üyeliği için görevlendirilen Latifiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şerif Doğu, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayat�
Türkiye borçlarını ödemede öteki ülkelere göre daha istekli. Bu durum, kredi derecelendirme kuruluşları tarafından not verilirken hesaba katılmıyor
Silahlı kuvvetlerin envanterine farklı özelliklere sahip İHA'ların eklenmesi için çalışmalar başlatıldı
Bugün Mısır yüzünden Libya çok önemli bir krizin içine girip kendi elleriyle giderek batmak üzere olan bir ülkeye petrolünü en önemli yer altı kaynağını özetle kendisini tepside bir
Irak Hava Kuvvetleri uçaklarla Musul'un üzerine üzerinde "DEAŞ ya da karanlık inançlar olmayan bir Irak'ı kutlama zamanı", "Zafer zamanı geldi" gibi yazılar bulunan broşürler attı.