Milli Görüş hareketinin yayın organı Milli Gazete'de yer alan habere göre, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştiği bir dönemde gerçekleştirilen saldırının her iki ülkeye de yapıld
15 Temmuz darbe girişimine yönelik çalışmalarla ilgili bilgi veren Komisyon Başkanı Reşat Petek FETÖ lideri Gülen'den sonraki iki ismi de açıkladı.
İstanbul'da 27’si yabancı 39 kişinin öldüğü terör saldırısı öncesinde ABD’den Türkiye’ye iki ayrı istihbarat bilgisi verildiği ortaya çıktı.
Mete Yarar, Ortaköy'deki saldırının tarzının terör örgütü DEAŞ'a uymadığını söyledi. Yarar, "Saldırgan 7 dakika boyunca içeride ve yürüyerek çıkıyor. Çıktığında polisle kar
Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, polisin 'Dur' ihtarına uymayan otomobilin takip eden polis otosu, akaryakıt tankeriyle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan iki polis memuru kaldırıldıkları has
Reina'daki terör saldırısıyla ilgili olarak denetimleri arttıran güven güçleri, Atatürk Havalimanında yabancı uyruklu iki kişiyi gözaltına aldı.
ABD, son iki ayda Körfez ülkelerine 40 milyar dolarlık silah satışı gerçekleştirdi
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuri el-Maliki, ihtiyaç duyulması durumunda Irak'daki Şii Haşdi Şabi milis gücünün Suriye'ye gidebileceğini söyledi.
Bağdat’taki temaslarını tamamlayan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın ikinci durağı Erbil oldu.
Taha Kılınç 'En doğrusu 'Rusya artık müttefikimiz, bizim aleyhimize adım atmaz' saflığına düşmemektir' dedi.
Çok satanlar listesinden düşmeyen ‘Sapiens’in yazarı Yuval Noah Harari’nin ikinci kitabı ‘Homo Deus’ okuyucuyla buluştu. Harari kitapta insan türünün geleceğini tarihsel süreçle iliş
Gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristi yakalamak için çalışmalar devam ediyor. Bu noktada tüm imkanları seferber eden emniyet özellikle Zeytinburnu bölgesinde sıkı denetimler gerç
Başbakan Binali Yıldırım, Reina saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti. Başbakan hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Elektrik Mühendisler Odası, kış saatine geçilmemesinin doğalgaz tüketimini artırdığını ve enerji sıkıntısı yaşandığını duyurdu.
Terör örgütü DAEŞ, TSK’nın kuşatma altına aldığı ‘Kapı’ niteliğinde olan kritik El Bab bölgesini kaybetmemek için yoğun saldırılar gerçekleştiriyor.