Çatısı alevler içinde kalan binadan çıkartılan ağır yaralı vatandaşa yardım etmek isteyen vatandaşlar, su yerine yanlışlıkla yağ döktü.
Mısır'da dosyaları görüş alınmak için müftülüğe gönderilen 8 sanık hakkında idam kararı verildi
IŞİD karşıtı koalisyonun sözcüsü Warren'ın, "Düzeltmek için gerekli adım atıldı" dediği YPG armalı üniformaların giyilmeye devam edildi.
Zonguldak'ta maaşlarını alamadığı için madenden çıkmayan işçiler 11. günde ikna edildi
Irak ordusu, Felluce'yi IŞİD'ten kurtarmak için düzenlediği operasyonda topyekûn saldırıya hazırlanırken, BM kentte yaşayan 50 bin sivilin yaşadığı mağduriyete dikkat çekiyor.
Başbakan Binali Yıldırım'ın kurduğu 65. Hükümet için güven oylaması yapıldı. Binali Yıldırım'ın Başbakanlığında kurulan 65. Hükümet Meclis'ten 315 oyla güvenoyu aldı.
Dışişleri Bakanlığı, 'Özellikle Avrupa'da son dönemde ciddi boyutlara ulaşan ırkçılık ve İslam karşıtlığından duyduğumuz endişeyi bir kez daha vurgulamak istiyoruz' dedi.
Necip Fazıl Kısakürek’in vefatından yaklaşık yirmi gün önce Ahmet Kabaklı’nın Tercüman gazetesindeki köşesinde yayınlanacak olan son röportajı yapmaya Erenköy'deki köşke giden yaz
Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren Mavi Marmara Gemisi'ne yönelik 2010 yılında gerçekleştirilen saldırının altıncı yıl dönümü, Beyoğlu'nda binlerce vatandaş tarafından protes
Erdoğan, "Bunlar camilerimizi yakmadılar mı, camilerimizi yıkmadılar mı? Bunlar ateist, bunlar zerdüşt. Bunlardan bir şey olmaz." dedi, Erdoğan, ABD'yi PYD desteği için kınadığını da
İstanbul'da üç gün önce fidye için kaçırılan Iraklı işadamı, polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı
Avustralya’nın Melbourne kentinde mülteciler ve Müslümanlara destek vermek için düzenlenen gösteriye karşı olanlar arasında çatışma çıktı.
Resmi ziyaret için Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye hakkında açıklamalarda bulundu
İçişleri Bakanı Efkan Ala, 'Sizler, mevzuata hapsolan bir siyaset izleyebilirsiniz. Bizler, mevzuatı değiştirmek için buradayız. ' dedi.
IŞİD karşıtı koalisyonun sözcüsü ABD’li komutan Steve Warren, Suriye’deki ABD askerlerinin YPG simgesi taşıyan üniformalar giymesi hakkında, “YPG armalarını taşımaları yetkileri da