Bir önceki yazımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 19 Mart Pazar tarihli bir konuşmasından alıntı yapmış, yeni sistemde cumhurbaşkanına Meclis’i tek yanlı fesih yetkisi tan
Fransa Cumhurbaşkanı adayı Ulusal Cephe partisinin lideri Marine Le Pen Moskova’yı ziyaret etti.
İngiltere terör saldırısının yaralarını sarmaya çalışırken saldırı sırasında çekilen bir fotoğrafa sosyal medyada islamofobik tepkiler yağdı. Kareyi yakalayan fotoğrafçı ise fot
Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Karagül, Londra'daki terör saldırısını hatırlatıp “Yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir”dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçilerden yeterli desteği bulamayan yeni sağlık sigortası tasarısına yönelik müzakereleri sonlandırdı ve tasarısının bugün oylanmasını istedi.
İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Saldırıyı, 52 yaşındaki Halid Mesut isimli İngiliz vatandaşının gerçekleştirdiği açıklandı.
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düzenlenen bombalı saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
Avrupa Komisyonu, Türkiye'nin AB Büyükelçisini çağırarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleriyle ilgili açıklama istedi.
İngiliz Independent gazetesi, Londra saldırısını yapan kişinin Jamaika asıllı İngiliz vatandaşı olduğunu açıkladı.
Kılıçdaroğlu'na 7 seçim kaybettiği halde Genel Başkan olarak devam etmesinin eleştirildiği hatırlatıldı. Kılıçdaroğlu "Seçimle geldim." dedi
Londra saldırısı, geçen yıl Brüksel'de gerçekleşen ve 33 kişinin hayatını kaybettiği terörist eylemle aynı tarihte gerçekleştirildi. Brüksel'deki saldırıları DEAŞ üstlenmişti.
Londra'da İngiltere Parlamentosu yakınlarındaki Westminster Köprüsü üzerinde insanlara çarparak ilerleyen bir araç Parlamento yakınlarında durdu. Elinde bıçak olan saldırgan Parlamento b
17-25 Aralık operasyonunu yapan Cumhuriyet Savcılarından Mehmet Yüzgeç'in eşi FETÖ'nün gizli haberleşme programı olan 'ByLock'u kullandığı iddiasıyla Kahramanmaraş'ta tutuklandı
Kıbrıs Rum kesimi lideri Nikos Anastasiadis temaslarda bulunmak üzere gittiği ABD'de New York borsasının kapanışını yaptı.
FETÖ, kapatılan Sızıntı dergisinin yerine "Çağlayan" isimli bir dergi çıkartıyor