2011'de ülke ışıl ışıldı... Dört yılda kapkara oldu... Suriye’de iç savaştan sonra uydudan görülebilen ışıklar yüzde 83 oranında azaldı.
Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri, Mısır'ın Hamas kararını temyize götürmesine ilişkin, "Hükümet ortada büyük bir hata olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini kabul etmiştir" dedi.
Diyarbakır'daki Kobani eylemleri sırasında Yasin Börü'nün de aralarında olduğu 4 kişinin ölümüyle ilgili iddianame hazırlandı. 34 kişi hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebb
Meteoroloji bugün başlayacak ve hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek yağışlara karşı uyardı. Sıcaklıklar da 10 derece birden düşüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı kabul etti.
Suriye'de Esed rejiminin işkenceyle öldürdüğü 11 bin kişiye ait fotoğraflar BM'de sergileniyor.
IŞİD'e karşı savaşan, Şii milislerin ve Sünni aşiretlerin desteklediği Irak ordusu Tikrit kent merkezine girdi, sokak çatışmaları başladı.
İstanbul Boğazı'na yapılacak 3 katlı tüp geçit projesinin İBB Meclisi'ndeki görüşmelerinde CHP ret oyu kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı kabul etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen Çözüm Süreci Toplantısı sona erdi.
Almanya'nın Berlin Eyalet Parlamentosu SPD Fraksiyon Başkanı Saleh, Müslümanlardan da Hristiyanlardan alınan 'Kilise vergisi'ne benzer bir vergi alınmasını taleb etti.
BM'deki mavi bereli barış askerlerinin Avrupalı asker sayısı 25 binden 6 bine kadar düşürüldü, ABD Devlet Başkanı Obama, Avrupalılardan daha fazla asker istiyor.
Yasin Börü ve 3 arkadaşının ölümüne karışan 34 kişi için iddianame hazırladı.
Irak Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada; İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Yunusi'nin 'Bağdat başkentimizdir' şeklindeki beyanatı sorumsuzluk olarak nitelendirildi ve kınan
Musul’un IŞİD’den alınması için başlatılacak operasyon öncesinde üst düzey ABD askeri heyeti Ankara’ya geldi