İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendi
İsrail askerleri, Batı Şeria'da yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını protesto eden göstericilere ateş açtı, iki kişi yaralandı, beş kişi gözaltına alındı.
Süleyman Demirel Üniversitesi’nde 11 milyon 465 bin lirayı zimmetine geçirdikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 23 kişiden 12'si tutuklandı.
Suriye’deki iç savaştan kaçarak Kahire’ye giden Suriyeli sığınmacılar ülkede yaşadıkları sıkıntıları Al Jazeera'ye anlattı. Bir Suriyeli, "Buraya gelince, buranın filmlerdeki gibi o
Mısır'ın Geleceği başlıklı ekonomik kongre, çok sayıda devlet başkanı, bakan ve uluslararası şirket yetkilisinin katılımıyla Şarm Şeyh kentinde çalışmalarına başladı.
Suriye'de 2011'de barışçıl gösterilerle başlayan, rejimin silahlı müdahalesi sonucu iç savaşa dönüşen olaylarda 211 bin kişi öldü. Ölenlerden 18 binden fazlası çocuk.
Van'ın Gürpınar ilçesinde kaybolan dört yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi 4,5 ay sonra evlerinin 50 metre ilerisindeki bir bataklıkta bulundu.
Avrupa Parlamentosu, İnsan Hakları ve Demokrasi Raporu'nun karar metninde AB ülkelerine, 'Ermeni soykırımını' tanıma çağrısı yaptı.
Oda TV'ye yönelik ikinci soruşturmada aralarında gazeteci, avukat ve eski polis müdürlerinin olduğu 14 şüpheli hakkında takipsizlik kararı verildi. Kararda 'şüphelilerin isimlerinin dijita
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasete dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruları yanıtladı. Gül, "Herhangi bir görüşmem olmadı. Aktif siyasetin içinde olmayacağım" dedi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘MİT içinde bir gurubun ne yaptığını, kimle konuştuklarını biliyoruz’ sözleri derin kuşkuya yol açtı. Daha önce de başta Almanya merkezli olmak üzere
D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece başlayan sağanak, yerini sabah saatlerinden itibaren kar yağışına bıraktı.
Kaçak göçmen taşıdığı ihbarı yapılan Türk bandıralı yük gemisi, 'dur' ihtarına uymayınca Çanakkale'de motorlarına ateş edilerek durduruldu. Gemide 337 kaçak göçmen bulundu, 5 ki�
CHP'de Genel Merkez kontenjan aday listesine Gürsel Tekin de katıldı. 7 yıl önce Esfender Korkmaz ve Necla Arat'ın kontenjandan seçilmesi için 'tombala vekil' diyen Tekin, bugün aynı duruma
Suriyeli muhaliflere yönelik ABD ile eğit-donat projesi başlatan Türkiye, Washington'dan önemli bir konuğu ağırlayacak. Obama’nın IŞİD'e karşı koalisyondaki özel temsilcisi John Allen'�