İstanbul Sultanbeyli'de IŞİD’e yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi.
Bazı kararlar zordur, yüreğinizi acıtır. Ta içinizde bir tel kopar, içinizde boşluk oluşur. Ama zamanı gelmişse de kaçınılmazdır.
Aralarında eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da bulunduğu 143 şüpheli hakkında hazırlanan "yasadışı dinleme" iddianamesi mahkemeye sunuldu.
Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaralandı
İşgal güçleri, Hamas'a ait olduğunu iddia ettiği iki bölgeye hava saldırısı düzenledi
Mısır cunta yönetimi, Gazze sınırındaki 12 yeni tüneli yıktı.
Afganistan ve Pakistan'da ölenlerin sayısı 261'e yükseldi. Enkaz altında kalanları bulmak için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem Hindistan ve Tacikistan'da da hissedildi.
Suudi Arabistan'ın Necran kentinde bir camiye yönelik intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, çok kritik bir süreçte Güney Kıbrıs’a önemli bir ziyaret gerçekleştirerek Güney Kıbrıslı mevkidaşı İoannis Kasoulidis ile bir araya geld
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak,'Savaş çanları çalıyor. Biz iktidar sahiplerini 5 yıl önce uyardık. Biz onlara siz 15 dakikada Suriye'ye girebilirsiniz, ama 15 yılda zor �
Rusya'da bir kişinin, ölen annesini tuzlayarak mumyaladığı ve 3 yıl boyunca emekli maaşını çektiği ifade edildi.
Afganistan’ın kuzeydoğusunda 7,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde son belirlemelere göre en az 135 kişi hayatını kaybetti.
Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı ve Tunus Merkezi Başkanı Abid, kendilerine yöneltilen eleştirilerde haklılık payı bulunduğunu ve reforma ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Kudüs Vakıflar Müdürlüğü tarafından, Mescid-i Aksa'nın Meğaribe Kapısı'na yerleştirilen kameraların İsrail polisleri tarafından söküldüğü bildirildi.
Suriye'deki iç savaşta Esad'a desteğini sürdüren Putin'in Suriye'ye gönderdiği roketlerin boğazlardan kuru yük gemisi olarak geçtiği iddia edildi