Düzce'de yaklaşık 500 kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Batı Şeria ve Doğu Kudüs’teki çeşitli yasa dışı yerleşimlerde toplam 153 yeni konut inşasına onay vermesini şiddetle kınadıklarını belirtti.
İsrail yönetimi Hamas’a karşı yürüttüğü tutuklama kampanyasını sürdürüyor.
ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, 27 Ocak günü Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde yaşanan ve 5 güvenlik görevlisinin şehit olmasına neden olan PKK saldırısına ilişkin açıklama yaptı. "P
Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan 43 IŞİD üyesi yakalandı.
Mısır ordusunun Fransa'dan Rafale tipi 3 savaş uçağı teslim aldığı bildirildi.
Ege Denizi’nde mültecileri taşıyan botun Yunanistan'ın Sisam Adası yakınlarında batması sonucu 10'u çocuk 24 kişi hayatını kaybetti.
Mısır Adalet Bakanı Ahmet Zind, "Ölen her Mısır askeri için 10 bin Müslüman Kardeşler mensubu, destekçisi ya da sempatizanı öldürülmeli" dedi. Bakan 'içindeki ateşin ancak bu şekilde
ABD IŞİD'e düzenlenen operasyonlarda NATO'dan destek istediği ve bu isteğin NATO tarafından değerlendirilmeye alındığı belirtildi.
Nijerya'da Boko Haram'ın düzenlediği "üçüz intihar saldırısı"nda 13 kişi öldü 21'i ağır 30 kişi de yaralandı.
İran Sünniler ve Kürtlerin idam edilmesinin ardından şimdi de çocuk mahkumlara idam cezası uygulaması ve insanlık dışı muamelede dünyada ilk sıraya yerleşti.
IŞİD, Avrupa'ya saldırı düzenleme amacıyla özel bir birim kurdu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, grip vakalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Suudi Arabistan’ın Başkenti Riyad’da toplanan Suriye muhalefetinin Cenevre görüşmelerine 3 kişilik ön heyet gönderecek.
Ege Denizi’nde kaçakları taşıyan botun Sisam Adası (Samos) yakınlarında batması sonucu 7’si çocuk 11 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.