Kuveyt'te terör listesine alınan Hizbullah grubu ile bağlantılı oldukları şüphesiyle 11 kişi sınır dışı edildi
Van’da PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 4'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında DBP İl Eş Başkanları Duman ve Kava da bulunuyor.
Adana'da korsan gösteriye müdahalede bulunan polise ateş ederek yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
CHP'nin genel kurultayının üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen genel başkan olmayı düşünen isimlerin çalışmaları kulislere yansıyor.
Terör saldırısı istihbaratıyla ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili en ilginç iddia Hakan Şükür'den geldi.
Yunanistan’ın Midilli adasına sığınan mülteciler gerisin geriye Türkiye’ye gönderilmekten endişe ediyor.
Karabük'te pansiyon işletmeciliği yapan eski Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) müdürü, yan tarafına öğrenci yurdu açan eniştesi ve oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Olayda 1
Beyoğlu İstiklal'de gerçekleştirilen terör saldırısının faili Mehmet Öztürk'ün hedefinin İsrailli kafile olduğu ve turistleri Beşiktaş'taki otellerinden itibaren takibe aldığı ortay
Otomotivin 2019’a kadar çizilen yol haritası belli oldu. Avrupa'nın büyük bölümünde uygulanan ve emisyon oranına göre alınacak vergilere geçilmesi beklenirken, hibrit, doğalgaz ve hidroj
Diyarbakır Belediyesi'nin toplu iş sözleşmeleri terör suçundan gözaltına alınan veya tutuklananları koruyup kolluyor.
657'de yapılacak değişiklikle kamu çalışanlarına tek statü verilmesi ve yargı güvencesine sınırlama getirilmesi bekleniyor
Çözüm süreci ile birlikte son üç Nevruz’a “tarihi” anlamlar yüklenmişti. Abdullah Öcalan’ın PKK’ya Türkiye topraklarından çekilme çağrısı yaptığı 2013 Nevruz’unu 2014 ve 2015
Kazakistan Devlet Başkanı Nazarbayev'in partisi Nur Otan, parlamento seçimlerinde oyların yüzde 82'sini aldı.
Şanlıurfa'da geçen hafta başkasının yerine YGS'ye giren ve yakalanan kişi, bu hafta da farklı bir kişinin yerine sınava girdi.
2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 54'ü tutuklu 230 kişinin yargılanmasına bugün başlanacak