Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.
Eleman sıkıntısı çeken terör örgütü Suriye’de kontrolündeki bölgelerde “zorunlu askerlik” diyerek çocuk kaçırmaya başladı.
Türkiye'de de pek çok şubesi bulunan fast food zincirinin Birmingham'daki bir şubesinde kullanılan buzlarda dışkı kalıntıları ortaya çıktı.
Kilis'e pazar akşamı Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgesinden atılan ve bir kadının ölümüne neden olan roketatar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti.
Ermenistan’ı görenler bilir. Dünyanın en fakir, en çaresiz, en küçük ülkelerinden biridir. Ermenistan, ekonomik, askeri, sosyal ve siyasi pratiklerin hepsinde doğrudan Rusya mandasıdır ya
Anadolu Ajansı'nın askeri kaynaklara dayandırdığı habere göre, 9 Ocak'tan bu yana Suriye'deki IŞİD mevzilerinden yapılan saldırılara, Türkiye'den 5 bin 330 atışla karşılık verildi, 6
Ne demiştik geçen gün? Türkiye'nin meselesi dediğimiz ne varsa, aynı zamanda dünyanın da meselesi.
Suriye’deki çatışmalar uzun süredir Türkiye’yi doğrudan etkiliyor. Türkiye içinde ve uluslararası toplumda üzerinde çok fazla konuşulan mülteci meselesi bu etkilerden sadece birisi.
19 Mart'ta Beyoğlu'nda gerçekleşen intihar saldırısının asıl hedefinin Türk turizmini baltalamak olduğu açıklandı.
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, milletvekili dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili tartışmalara "darbe" nitelemesi yaptı. Yüksekdağ bunun, "TBMM'nin itibarını ve fiili varlığı
Avusturya’da Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ilk turunda aşırı Sağcı Özgürlük Partisi'nin adayı Hofer, yüzde 37 oyla birinci oldu. Hiçbir adayın yüzde 50’nin üzerine oy alamaması ned
Suriye, İran ve Irak'tan Türkiye'ye, Türkiye'den Suriye ve Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 223 kişi durduruldu
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, İngiltere'nin AB üyeliği konusunda uyarıda bulundu.
İstanbul Büyükçekmece'de Kamiloba açıklarında bir teknenin alabora olduğu iddiası Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve Deniz Polisini alarma geçirdi.
Avrupa Nükleer Araştırma Örgütü (CERN), Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'ndan yaklaşık 300 terabaytlık ham veriyi internete yükledi.