Euronews'ün Vezeneciler saldırısı sonrası mikrofonu açık kalınca neşeli anları canlı yayına yansıdı: "He güzel oldu iyi saydırdın"
Suriye ordusuna ait helikopterlerin Halep'te sahur vaktinde varil bombasıyla düzenlediği saldırıda, 5 kişi hayatını kaybetti
Pakistan'dan Fas'a İspanya'dan Türkiye'ye kadar ümmet coğrafyasını bir araya getiren camiler ve hikayeleri...
Terör saldırısını kimin yaptığı şimdilik bilinmiyor ama twitter'da PKK'yı aklama çalışmaları hemen başladı.
Üniversiteyi birincilikle bitiren Saliha Büşra Selman, başörtülü olması nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlattı. Salonda bulunan dinleyiciler gözyaşlarını tutamadı.
Vezneciler'de polis otobüsüne yönelik saldırının meydana geldiği noktadaki büyük otelin kapalı oluşu ölü sayısının artmasına engelledi.
Vezneciler'deki saldırıyla bir kez daha kritik dönemlerde İstanbul terörün hedefi oldu. IŞİD ve PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken terör İstanbul'u kana buladı. İstanbul her kritik dö
İstanbul'un Fatih ilçesi Vezneciler'de polis aracının geçişi esnasında gerçekleştirilen bombalı saldırının şiddeti güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazakistan’ın Aktöbe şehrinde bir askeri birim ile silah dükkanına yapılan saldırıda ölü sayısı 19'a ulaştı.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyazıt Vezneciler'de meydana gelen patlamaya ilişkin ölenlerin sayısını açıkladı. Vali Şahin olayda 7 polisin şehit olduğunu, 4 vatandaşın hayatını kayb
Ankara'daki Gar patlaması soruşturması kapsamında aranan IŞİD sorumlusunun, Suriye'deki bombardımanda öldüğü ortaya çıktı.
Ürdün sınırında IŞİD'le mücadele eden Yeni Suriye Ordusu, İngiliz askerlerinin kendilerine destek verdiğini açıkladı
İnternet alışveriş şirketi Amazon, tepkiler üzerine Kuran-ı Kerim ve Kabe fotoğrafları yer alan kapı paspaslarını satıştan kaldırdı, camili paspasların satışı ise devam ediyor.
Türkiye’de 6 milyona yakın üniversite öğrencisi var. Bu rakama açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri de dahil. Bu öğrencilerin yaklaşık 340 bini yüksek lisans, 78 bini doktoraya
Bir süredir bir kitap üzerine çalışıyorum. Batı kültürünün krizi, bu krizin üstüne binmiş ülkemizin kendi yüzeysel/tepeden inme Batıcılaşma süreci ve Yeni Türkiye ideolojisi…