Suriye meselesinin çözümü amacıyla BM gözetiminde yürütülen Cenevre görüşmelerinin beşinci turu geçtiğimiz Perşembe günü yani bir hafta önce başlatılmıştı. Görüşmelerin baş
İran, kendisini parçası olduğu bu büyük İslâm dünyasına ait hissetmiyor. Aksine bu büyük dünyaya hâkim olma mücadelesi veriyor. Bunu hem coğrafyayı ele geçirme hem de coğrafyanın i
Bir üniversite sınavı daha geride kaldı ama görünen o ki sonuçları daha çok uzun süre tartışılacak. Ortada çok çarpıcı tespitler var. Başarı yerlerde sürünüyor ama nedense bu k
İsrail polisi Doğu Kudüs'te Filistinli bir kadını "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla öldürdü.
Bağdat'ta bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 15 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) 500 tam puan alarak 4 puan türünde Türkiye birincisi olan Ahsen Zeynep Kaya, ilk kez bu başarının elde edildiği Bingöl’ün gururu oldu.
Esed rejiminin başkent Şam, Dera ile İdlib'de muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlendiği hava saldırılarında 12 sivil öldü, 82 kişi yaralandı.
Adana'da 9 gündür kayıp olarak aranan kişinin cesedi özel polis ekibince toprağa gömülü bulundu.
ABD'de Arkansas eyaletinde, nisan ayında 11 günde 8 mahkumun idam edileceği duyuruldu.
Alman Hava Kuvvetlerinin, Rakka kenti yakınlarındaki bir köyde okula düzenlediği hava saldırısında 33 sivilin öldüğü ortaya çıktı.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Almanya'nın başka ülkelerden, özellikle Türkiye'den gelen insanlar olmadan bu kadar güçlü olmayacağını söyledi.
Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı." dedi.
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, hazırladığı "Kararımız Evet Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Sorular ve Cevaplar" kitapçığıyla anayasa değişikliğine ilişkin merak edilen
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Mahmutbey gişelerinin kapatılmasına teşebbüs ve Ispartakule'de meydana gelen olaylarla ilgili 10'u tutuklu 36 şüpheli asker hakkındaki iddianam
Sırp İlerleme Partisinin (SNS) Kosova'da Sırp nüfusunun yoğun yaşadığı Leposavic beldesinde düzenleyeceği mitinge, Kosovalı Arnavutlar tepki gösterdi.