Rus Büyükelçi Karlov'u katleden Mert Altıntaş'ın FETÖ'deki abisinin ‘sanal' izini tespit eden Ankara Başsavcılığı, FBI'dan yardım istedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Sayın Akşener ile ben görüştüm bir kaç kere. Yarın ümit ediyorum ki bir ziyareti olacak yani dostane bir ziyaret.' dedi.
ABD ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelip YPG saflarında çatışan yabancı savaşçıların sayısı 900'ü buluyor. Bunların ağırlıklarla Amerikan, Rus, Fransız, Alman ve İngiliz oldu
Deniz Baykal'ın yaptığı açıklamalarını değerlendiren Karamollaoğlu, 'Herkes bir arayışın içinde, 'hayırlı olsun' diyoruz' diye konuştu.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde Türkiye'nin aleyhine oy kullanan Ertuğrul Kürkçü TBMM'de, yaşadığı sevinci anlattı.
CHP Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası konuşan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Olağan Kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz” dedi.
Tüketici fiyatlarında Nisan ayında da devam eden artış memur ve memur emeklisiyle birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşını eritti.
İngiliz İşçi Partisi Milletvekili Hopkins, Hamas'ın yeni siyaset belgesinin memnuniyetle karşılanması gerektiğini, İsrail’in de buna olumlu yanıt vereceğini umduğunu söyledi
Deniz Baykal'ın Gül ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Baykal bunlarla uğraşmayı bıraksın da kendi işine baksın" dedi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, çöplük alanında çıkan ve geniş bir alana yayılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir saldırgan, ABD Büyükelçiliği yakınından geçen konvoya bombalı araçla yaklaşarak intihar saldırısı düzenledi
Çin, kendi internet ansiklopedisini oluşturmak için 20 bin kişiyi işe alıyor.
Yenilgiler tek yönlü değil. Çok yönlü ve çok çeşitli. Müslümanların ruh dünyasına yakışmayan bir yaşama ve davranış biçimi. Müslümanlar hayatın her anında diridir, her anında
Memlekette vatandaş siyasetin içerisinde doğuyor.Kahvesinden, cafesine, lokantasından restaurantına kadar her yerde, siyaset varlığını hissettiriyor. Nereye gitsek sürekli siyaseti muhabbetl
Hamas’ın yaptığı, zekice bir manevrayla İsrail’i uluslararası toplum karşısında zor durumda bırakmak. İki devletli çözümden bahseden hiç kimse artık bundan sonra Hamas’ın çöz�