Pentagon Afganistan’ın Kandahar vilayetinde Taliban’ın üstlendiği bir intihar saldırısında iki ABD askerinin öldüğünü duyurdu.
Sabah saatlerinden bu yana 158 fanatik Yahudi, işgalci İsrail polisinin korumasında Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi'nin sosyal medya hesaplarına yönelik yapılan siber saldırılar, ofisinden yapılan bir açıklama ile kınandı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kudüslü alimler, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya müdahale ısrarının Kudüs'te krizi derinleştirdiği" uyarısında bulundu
ABD'nin Minneapolis kentinde bir okulda meydana gelen patlamanın ardından okulun bir bölümünün çöktüğü, 5 kişinin yaralandığı, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
Katar, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) üyeliğini "kötüye kullanmakla" suçladığı Mısır'ı, Birleşmiş Milletler'e (BM) şikayet etti.
Türkiye'yi yaptırımla tehdit eden Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, ilişkilerden ötürü kalbinin kanadığını söyledi.
YAŞ toplantısında 3 kuvvet komutanı değişirken, eski askeri savcı Ahmet Zeki Üçok, Deniz Kuvvetleri'ndeki atama kararına dikkat çekti.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından tarihi bir öneme sahip olan YAŞ kararları açıklandı. İşte terfi eden silahlı kuvvetler mensuplarının listesi.
Rusya'nın Tahran Büyükelçisi, Hamas'ı Filistin halkının iki büyük temsilcisinden biri olarak gördüklerini söyledi.
Siirt merkezli 7 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 39 kişi gözaltına alındı.
Endonezya Dışişleri Bakanı Marsudi, İsrail’in ihlallerine devam etmesine izin verilmemesini isteyerek, "Tüm uluslararası kamuoyunun ve Birleşmiş Milletler’in İsrail'in sergilediği tutuma
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bugün gerçekleştirilen YAŞ toplantısında alınan kararları açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde Atatürk heykeline elindeki tahra ile saldıran ve gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından tutuklanan Mehmet Malbora, ifadesinde, uyuşturucu kullananları ikna etmek