İstanbul’da Bağcılar'da gece saatlerinde, bir kafeye giren yüzleri maskeli ve silahlı 8 kişi içeride bulunanlara ateş açtı.
ABD, Suudi Arabistan’a yönelik terör saldırıları riski ve Yemen’den ülkeye fırlatılan balistik füze tehlikesi nedeniyle vatandaşlarını uyardı.
ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Nauert günlük basın brifinginde Washington’un Türkiye’de darbe planladığı yolundaki iddiaları 'saçmalık' diye niteledi.
Lübnan Başbakanlığından istifa eden Hariri ile Sisi, bölgedeki son durumlar ve Lübnan'daki gelişmeleri ele aldı.
Türkiye ve KKTC’nin uyarılarını artırdığı Kıbrıs Rum yönetimi bugün Yunanistan ve Mısır liderlerinin de katılımıyla 3’lü enerji zirvesi düzenledi. Mısır lideri Sisi, Yunanistan
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde 4 bin 368 polisin katılımıyla günübirlik kiralanan evler denetlendi, 11 bin 449 evin kontrol edildiği denetimler
Askeri darbenin ardından darbecilerle görüşme halinde olan Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe isitfa etti.
Almanya'da Sol Partili milletvekili Sevim Dağdelen, Alman meclisinde, terör örgütü YPG bayrağı açtı.
ASELSAN’da çok tartışılan şüpheli ölüm ve intiharlara bir yenisi daha eklendi. 32 yaşındaki ASELSAN elektronik yüksek mühendisi Kerem Parıldar, bir binanın 14. katından kendisini atara
Mısır'da eski Yerel Kalkınma Bakanı Bişr ve aynı davadan yargılanan 5 kişi serbest bırakıldı
İstanbul'da 15 Temmuz günü Moda Deniz Kulübü'ndeki düğünü basan Muharebe Arama Kurtarma Timi'nin (MAK) kullandığı 2 helikoptere silah ve mühimmat yükleyen 22'si tutuklu, 31 askerin yarg�
İsrail ve Suudi Arabistan arasında yaşanan yakınlaşma Suudi alimler ve üst düzey Arap yetkililer tarafından meşrulaştırılmaya çalışılıyor.
'IŞİD, ölümüne sebep olduğu on binlerce Müslüman karşısında bir tane İsrail askerini vuramadı. Dolayısı ile, kimin organizasyonu olduklarını ispatlamış oldular...'
Irak'ın Tuzhurmatu vilayetinde patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti.
Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde yapılan operasyonla PKK’nın özel güç sorumlusu Ferhat Mamxuri kod isimli terörist ile birlikte toplam 3 terörist etkisiz hale getirdi.