Filistin Kurtuluş Örgütü Başkan Yardımcısı Alul, "Direnme gücümüz, Arap dünyasının direnişimize vereceği desteğe bağlı." dedi.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Bugün bizim yüzümüze bakarak 'Suriyelilere neden bu kadar yardım yapıyorsunuz?' diyenler var. Ya ne yapsaydık? Ölüme mi mahkum etseydik? Bir kuş,
Psikolog Gül Çelik, daha iyi bir anne veya baba olmaya çalışılırken süper hatalar yapıldığını söyledi. Çocuklarına en iyisini vermeyi arzu eden ailelerin yaşayabileceği ‘süper ebev
Havacılıkta Türkiye'nin lider motor teknolojisi şirketi TEI, artan iş hacmine yanıt vermek amacıyla 205 milyon liralık modernizasyon yatırımı yapacak.
Süper Lig'de yapılan Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde ev sahibi takım taraftarları 3 boyutlu koreografi gerçekleştirdi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etme kararının ardından konuyla ilgili tasarıyı bugün gündemine alıyor.
Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kudüs konusunda gösterdiği tavra övgüde bulundu.
Giresun'da son yaşanan terör operasyonlarının ardından yaylalarda kar yağışı yeniden başlamadan evlerini kontrol etmek isteyen vatandaşlar büyük bir şok yaşadı.
CIA'in yan kuruluşu Rand Corporation tarafından hazırlanan raporda, Türkiye'nin olası Afrin operasyonu masaya yatırıldı. Raporda, Türkiye ve ABD arasında doğrudan bir savaş yaşanabileceğ
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Cumhur ittifakının bazıları tarafından farklı algılandığını belirterek, "Yüzde 10 barajının en büyük mağdurlarındandık" dedi.
Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye yaptığı darbeyle göreve gelen Abdülfettah es-Sisi yönetimindeki Mısır’da askeri mahkeme, çeşitli suçlardan yargılanan darbe ka
AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bu akşam saatlerinden itibaren fırtına ile birlikte aralıklı yağmur bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'da yaptığı konuşmada, "İşgal altında olduğu için oraya gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Bizim başkonsolosluğumuz bile büyükelçi ile temsil edil
İsrail güçlerinin Ramallah'ta bir kasabaya düzenlediği baskında çok sayıda kişi gaz bombası nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.
Sudanlı yetkililer, bir FETÖ yayın organının Suudi Arabistan'ın muhalif vaizleri Sudan'a sınır dışı ettiği iddiasını yalanladı