PKK terör örgütünün üst düzey isimlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürülmesini üstlenen Tel Hamis Tugayı’nın PYD içine sızarak ‘uyuyan hücreler’ kurdu
Türkiye, niçin giderek şiddetlenen bir küresel terörün hedefi oluyor? Türkiye için beklenen olumsuz etki nasıl tersine, olumlu etkiye döndürülebilir? Nihaî olarak terör, bizi çöküşe
Kürtler, Ak Parti’nin hazırladığı zeminden hareketle Kürt ve Türk Kemalistlerin onları ebedi ötekiler olmaya mahkum eden cenderesini kırıp ‘kurtuluş felsefesi’ esasına dayalı Müslüm
Süleymaniye Ticaret Denetim Merkezi, kentte üzerinde İngilizce olarak “Satılık kızkardeş var, uygun tüm tekliflere açığız” yazılı tişört için harekete geçti.
85 yıl sonra Kadir Gecesi’nde Ayasofya'da ezan okundu. Dr. Fatih Koca ezan okuyan ilk isim oldu. Koca, “Ezan okumak için müezzinlik mahfiline çıkarken ilk kez ayaklarımın titrediğini hissett
Adalet Bakanı Bozdağ, “2019’a kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz” dedi.
NATO Zirvesi için Varşova’da bulunan Merkel ve Erdoğan yaptıkları görüşmede Alman politikacıların İncirlik Üssü'nü ziyaret hakkı konusunda bir uzlaşı sağlanamadığı kaydedildi.
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, 19 yaşındaki genç yaralandı.
Dışişleri Bakanlığı, İstanbul'un, 10-20 Temmuz'da düzenlenecek Dünya Miras Komitesinin 40. toplantısı için ideal ev sahibi olacağını belirtti.
İstanbul'da Yaklaşık 77 kilometrelik 6 metro hattının ihaleleleri Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilecek.
Rusya ile Türkiye arasında ilişkileri normalleştirmeye dönük atılan adımların ardından Rus turist kafilesini taşıyan ilk uçak, Antalya Havalimanı'na indi. Rusya Başbakanı Medvedev de c
İngiltere'nin yeni başbakan adaylarından Andrea Leadsom, rakibinin aksine çocukları olduğu için daha iyi bir başbakan olacağını savundu
Polonya’nın başkenti Varşova’daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılan Fransa Cumhurbaşkanı, Rusya’nın Fransa için ‘düşman ya da tehdit’ olmadığını söyledi.
Van'ın Başkale İlçesi'nde yola döşenen el yapımı patlayıcının imha edilmesi için başlatılan operasyonda, çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü.
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in, Türkiye'ye yönelik charter seferleriyle ilgili yaşanan sorunların çözülmesi için ilgili kurumların bir hafta içinde tekliflerini hükümete sunmaların�