Terör örgütü PKK'nın Sincar'ın Hanesur köyündeki varlığı görüntülendi. Görüntülerde Sincar'ın harabeye döndüğü çok açık bir şekilde görülebiliyor.
Ünlü tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, İstanbul'daki Topkapı Sarayı'nda tuvalet arayan turistlere, 'Topkapı tuvalethane değil. Bin 500 yıldır Ayasofya umumi tuvalethane değil' dedi.
ABD'nin Irak işgali sırasında işkence merkezi olarak akıllara kazınan Ebu Gureyb Hapishanesinde kalan Iraklı Ali Shallal al-Qaisi 15 yıl önce yaşadığı zulüm ve işkenceleri anlattı.
Sabah gazetesi yazarı Burhaneddin Duran son dönemdeki tartışmalı konulardan casusluk krizini köşesinde değerlendirdi.
Bogdanov Lavrov, Çavuşoğlu ve Zarif'in 3 Nisan'da Türkiye'de buluşacaklarını belirtti. Lavrov da Putin, Erdoğan ve Ruhani'nin 4 Nisan'da yapacakları üçlü zirvede Astana anlaşmalarının u
Yapı Kredi Araştırma Kütüphanesi tarafından düzenlenen "Beşeriyetin Hafızası Kütüphaneler" konulu panele katılan tarihçi, yazar İlber Ortaylı, "Wikipedia'yı hiç tavsiye etmiyorum. T�
Endonezya Milli Kütüphanesi, 124 metre yüksekliği ve 24 katlıyla dünyanın en yüksek kütüphane binasına sahip olma özelliğini taşıyor.
Nadir baskı kitaplar, el yazmaları, eski haritalar ve kartpostalların yer aldığı 'Evrak-ı Şahaneden Kütüb-i Nefiseye' adlı sergi ziyarete açıldı.
Fransa'da rehine operasyonunda yaşamını yitiren jandarma hakkındaki Twitter paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan politikacı Stephane Poussier, "terörü övme suçundan" bir yıl hapis ceza
Milat gazetesi yazarı Mustafa Tekin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "Dinde Güncelleme" tartışmalarına farklı bir açıdan yaklaşıyor.
Yapı Kredi Araştırma Kütüphanesi tarafından düzenlenen 'Beşeriyetin Hafızası Kütüphaneler' konulu panele katılan tarihçi, yazar İlber Ortaylı, 'Wikipedia'yı hiç tavsiye etmiyorum. T�
Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince saklandığı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ormanında 20 Mart'ta gözaltına alınan terör
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenecek operasyon için düğmeye basıldı. Lice ve Hani ilçelerindeki 37 köy ve mezrada, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan e
En zararları tatlandırıcı türü olan nişasta bazlı şekerin yoğun bir şekilde kullanıldığı bilinirken, birçok ambalajın üzerinde ise hangi şekerin kullanıldığı belirtilmiyot.
Sabah Gazetesi yazarı Burhaneddin Duran Türkiye - AB ilişkilerini köşesinde değerlendirdi.