İşgal güçleri bu sabah (4 Haziran Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka'nın Nablus ve El-Halil vilayetlerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 Filistinliyi gözaltına aldı.
Al Jazeera, Myanmar'daki şiddetten kaçan Rohingya Müslümanlarıyla Hindistan'da kaldıkları kampta konuştu. 32 yaşındaki Muhammed, Hindistanlı yetkililer tarafından götürülen eşi ve 9 ay
Almanya Başbakanı Merkel ile düzenlediği basın toplantısında Sisi'yi protesto eden gazeteci Fagr Eladly, Mısır'da haksızlığa uğrayan insanların sesi olmak istediğini söyledi.
HDP'nin Erzurum'da düzenleyeceği mitingi engellemek isteyen bir gruba polis ve jandarma müdahale etti. Mitinge katılmak üzere kent merkezine gitmekte olan bir minibüs ise içinde şoförü varke
Türkiye'de cemevlerine ibadethane statüsü verilmesi hakkındaki davanın AİHM Büyük Dairesi'ndeki duruşması yapıldı.
Memur-Sen‘in üniversiteli işçilerin memuriyete geçirilmesi talebi hayata geçiriliyor.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan gazının üç yıl sonra Türkiye üzerinden gaz akışına başlayacağını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de halka hitap etti.
Suriye Türkmen Meclisi'nden yapılan açıklamada, "Evet Türkiye bize yardım etmiştir, etmektedir, Türkmenler daha fazla yardım bekliyor" denildi.
ABD Dışişleri Bakanı Yardımcısı Antony Blinken, ABD öncülüğündeki IŞİD’e karşı uluslararası koalisyonun, Irak ve Suriye’deki hava saldırılarında 10 binden fazla IŞİD üyesinin
Bundan önce sürekli Irak topraklarında IŞİD karşıtı pozlar veren İran Devrim Muhafızları Kudüs Kuvvetleri Komutanı Kasım Süleymani son olarak Lazkiye'de ortaya çıktı.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Dışişleri Bakanı Zarif, sonuna kadar Suriye devleti ve halkının arkasında olacaklarını açıkladı
BM'den yapılan açıklamada Suriye'deki taraflardan herhangi birine silah gönderilmesine karşı oldukları belirtildi
İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Firuzabadi, IŞİD’in sınırlarının 40 kilometre yakınına yaklaşması halinde örgütü yok etmeye kararlı olduklarını söyledi.
Eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek hakkında, Ankara merkezli "usûlsüz dinleme" soruşturması kapsamında da tutuklama kararı verildi.