HDP Eşbaşkanı Demirtaş seçim zaferinin ardından İstanbul'da konuştu. AK Parti ile koalisyona girmeyeceklerine dair seçimden önce verdiği sözü hatırlattı, "Sözümüzün arkasındayız "
Konya'dan Ankara'ya hareketinden önce kendisini bekleyen partililere seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Hiç merak etmeyin, bu milletin kararı en doğru karardır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sizden oy istemeye gelmedim" diyerek miting yaptığı Tunceli'de daha önce CHP'de olan iki milletvekiliği HDP'ye geçti.
24'üncü dönem AK Parti milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu gelen ilk seçim sonuçlarına göre çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'in başkenti Sana'da Husiler tarafından kontrol edilen Yemen Silahlı Kuvvetlerine bugün hava saldırısı düzenlendi. Yemenli yetkililer tarafından yapıla
THY Genel Müdürü Temel Kotil, yeni havalimanına 300 uçak getireceğiz açıklamasında bulundu.
Humus'ta düzenlenen varil bombalı hava saldırısında 23 kişi hayatını kaybetti
İsrail başbakanı Netanyahu, atılan roketleri başka bir örgüt üstlendiği halde Hamas'ı suçlamaya devam etti
İstanbul'da bağımsız aday sayısının fazla olması nedeniyle oy pusulası iki sıra halinde hazırlanınca kafa karışıklığı yaşanıyor
Tel Aviv Times, seçim manipülasyonlarına erken başlayarak oy verme işleminin henüz başladığı dakikalarda provokasyon kokan bir habere imza attı.
Yemen'deki çatışmaları sonlandırmak için Cenevre'de tarafları bir araya getirecek müzakerelerin 14 Haziran'da başlayacağı bildirildi.
İsraiş işgal güçleri Kassam Tugaylarına ait bazı hedefleri havadan bombaladı ve sınır kapılarını kapattı
Irak'taki ABD öncülüğünde IŞİD'e hava saldırıları düzenleyen uçaklar yanlışlıkla Irak ordusu ve milis güçlerini vurdu. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor
Suriye'de dört yıldır kendi halkının yaşadığı kentleri bombalayan Esed rejimi, Halep'te yeni bir katliama daha imza attı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı'dan kendisine 'Halktan özür dile' çağrısı yapan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a ağır sözlerle yüklendi.