Üsküdar'da, Ferah Mahallesi Merkez Camii imamının çocuklarla futbol oynadığı görüntüler izlenme rekoru kırıyor.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde adliye ve polis lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Diyarbakır'da da Dicle Emniyet Müdürlüğü'ne roket atıldı.
Irak, Türkiye'nin PKK hedeflerine yönelik Irak'ın kuzeyinde düzenlediği hava operasyonlarını, "olayı tırmandırma ve egemenliğe saldırı" şeklinde niteledi.
Havayolu bilet ücret detaylarına tam, şeffaf ve sürekli erişiminin sağlanmasına yönelik düzenlemeye gidildi.
Lübnan cezaevlerinde tutulan binlerce Suriyeliden biri olan Ahmed Cuma sakatlığına rağmen ısrarla zindanda tutuluyor.
Afrika dünyanın işlenmemiş son pazarı olarak kabul ediliyor. Kıta ülkeleri mevcut 943 milyon nüfusu için yıllık 500 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiriyor. İthalatın tamamına yakın
İşgalci-terörist devlet İsrail’in Filistin halkı üzerinde estirdiği terör ve baskı politikası sürüyor. İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu dün de bir Filistinli daha hayatını
PKK'nın kamplarına yönelik 6. hava harekatı başladı. Bugüne kadarki en büyük hava operasyonu olduğu düşünülüyor.
İkinci Dünya Savaşı'ndan yenilgiyle çıkan ve orduları lağvedilen Japonya, yeniden ordu birlikleri kurarak silahlanmaya hazırlanıyor
Sisi cuntasının darbe karşıtı sivil halka karşı giriştiği katliamın ikinci yıl dönümü yaklaşırken, 'Rabia Story' isimli platform çalışmalarını hızlandırdı.
Irak 1980'li yıllarda İran-Irak savaşında hayatını kaybeden 76 İranlı askerin kemiklerinin ülkelerine teslim edildiğini açıkladı.
Bilhassa kaos ve gerilimin yükseldiği dönemlerde tırmanışa geçen asparagas haber olgusunun en açık örneklerinden biri önümüzde.
İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda, Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı'nın Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakır
Kamerun'da geçen hafta meydana gelen intihar saldırıları üzerine ülkenin kuzeyindeki cami, medrese ve İslam merkezlerinin kapatılması için genelge yayımlandı.
Malezya'da pasaportunun süresi dolduğu için tutuklanarak 6 ay hapiste kalan Hafız Yakup, hapiste bulunduğu sürede okuduğu Kur'an'ı Kerim ile adını geniş kitlelere duyurdu.