Son günlerde yaşanan terör eylemleri ve saldırıların ardından sınır ötesi harekatın gerçekleşmesi, çözüm sürecinin devamına ilişkin endişeleri artırdı.
ABD'de, bebeklere özel taşıma araçları tasarlayan Evenflo firması, son zamanlarda bebeklerin arabanın içinde unutularak havasızlıktan ölmesini engelleyecek bir bebek koltuğu üretti.
Birileri çocuk istismarı mı demişti?! PKK'nın "Küçük Fedailer" ismini verdiği çok küçük yaşlardaki çocukların polislerle çatıştırıldığı bir kez daha ortaya çıktı.
Özbekistan diktatörü İslam Kerimov’un Müslüman halka yönelik baskıları sürüyor. Semerkant şehrinde otobüs üreten “Samauto” devlet fabrikası depo müdürü iş yerinde namaz kıldığ
Suriye'nin en etkin direniş gücü olan İslam Ordusu, Türkiye'de yaşanan terör olayları hakkında bir bildiri yayımlayarak Türkiye'nin yanında olduklarını bildirdi.
Diyarbakır'da akşam saatlerinde kalkan çok sayıda savaş uçağının Hakurk'taki PKK kamplarını vurduğu öğrenildi. PKK'ya son üç günde üçüncü operasyonunu yapana TSK'nın hedefindeki
Güvenli bölgenin uygulamaya geçmesi halinde Türkmenler üzerindeki DAEŞ baskısı ve PYD tehdidi de önemli ölçüde bertaraf edilebilecek.
TBMM’de sürpriz bir girişim yaşandı ve 1 Ocak 1990 tarihinden önce doğanlar için gelirlerine göre bedelli askerlik kanun teklifi CHP tarafından hazırlandı.
Gazi Mahallesi 1411 Sokak'ta gözaltı yapmak için binaya giren Çevik Kuvvette çalışan Muhammet Fatih Sivri isimli polis memuru şehit oldu.
Gezi olaylarında sahte fotoğraflarla toplumu galeyana getirmeye çalışan sosyal medya trolleri, bugün Gazi Mahallesi'nde çıkan olaylarda akıl almaz bir yalanı gündem yapmayı başardı. Poli
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'ndeki birliklerden PKK'ya yoğun top atışları başladı.
İsrail polisi Filistinli göstericilere müdahale etme gerekçesiyle İslam dininin en kutsal mabedlerinden Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya girip 6 göstericiyi gözaltına aldı.
Babasıyla parkta oynarken bir anda boğazında kalan fıstık tanesiyle beyin felci olan ve hayatı kararan minik Ömer Baran'ın ailesi oğullarının yurt dışında tedavi olmasını ve 77 milyonu
Türkiye'nin IŞİD'e karşı yürüttüğü hava operasyonları sonrasında IŞİD'e büyük bir sessizliğin hakim olması dikkatleri çekti.
Narlıdere ilçesinde seyir halindeki iki belediye otobüsü saldırıya uğradı