AB'de Almanya, Avusturya ve Danimarka dışındaki ülkeler Türkiye'den yana politikalar izlenmesini istedi, Rumlar rahatsız oldu.
İşgal altındaki Batı Şeria’da Filistinlilere ait zeytinleri çaldığı öne sürülen 4 yerleşimci İsrail polisi tarafından gözaltına alındı. Zeytin ağaçlarına taş ve sopalarla sald�
Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerini karşılıklı askıya almasına ilişkin Adalet Bakanı Gül, "ABD ile dün bir görüşme oldu. Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız başkanlı�
Tunus el-Nahda hareketi lideri Gannuşi, "Osmanlı İmparatorluğu'nun çökmesinden sonra Ortadoğu'da bir huzursuzluğun ortaya çıktığını söyleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Times: Kürt savaşçılarının bu operasyonda en büyük silahları, tüfekleri değil telsiz ve Google haritalarıydı
Cahiliye döneminde ekonominin temellerini oluşturan ve Allah’ımızın, “Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve eğer gerçekten iman etmiş kimselerseniz, faizden geriye kalanı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya temaslarının ardından dönüş yolunda aralarında Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli’nin de bulunduğu gazetecilerin sorular
Irak’ın operasyonu gözleri ‘tartışmalı bölgelere’ çevirdi. Askeri üs, havaalanı ve petrol bölgelerinin Bağdat’a bağlanacağı Talabani’nin KYB’sine ise kritik pozisyonların verilece
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, "Ortadoğu'da barış ve güvenliğe yönelik her tehdit İran ile bağlantılı" dedi.
Emmorton Business Park'ta gerçekleştirilen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, iki yaralının durumu ise ciddiyetini koruyor
ABD'nin ticari ham petrol stokları 5,7 milyon varil azalarak 456,5 milyon varile düştü.
Kuveyt Meclis Başkanı al-Ghanim, Uluslararası Parlamentolar Birliği toplantısında İsrailli heyete 'derhal burayı terkedin, çocuk katilleri' dedi.
Tunus el-Nahda hareketi lideri Gannuşi, "Osmanlı İmparatorluğu'nun çökmesinden sonra Ortadoğu'da bir huzursuzluğun ortaya çıktığını söyleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Kerkük'ten sonra Şengal'e giren Heşdi Şabi güçlerinin ilçeye İran Devrim Muhafızları’ndan (Pasdaran) bir grupla girdiği öğrenildi.
IKBY Başkanı Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rûdaw televizyonunun, muhabirlerine yönelik tehditler nedeniyle Kerkük'teki tüm çalışanlarını geri çağırdı.