Ankara'da üzerinde "Hero (Kahraman)" yazılı tişörtle, Polatlı darbe davasının görüldüğü Sincan Cezaevi'ndeki duruşma salonuna girmek isteyen bir sanık yakını gözaltına alındı
Son 10 yılda birçok yabancı şirketin radarına giren Türk şirketlerine bu anlamda en büyük rağbet ABD'lilerden geldi. ABD'li yatırımcılar bu süre zarfında 161 Türk şirketine yatırım
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri çerçevesinde 81 ilde vatandaşlar, 'demokrasi nöbetlerini' sürdürüy
WADAH Genel Başkanı Rahman, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, 'Türkiye halkı, demokrasi yoluyla seçilen Türkiye Cumhuriyeti devletini kendi canı ve kanı ile savunmuştur.' değerlendirmes
Türkiye'nin hudut birliklerince dün, yasa dışı yolarla Türkiye'ye girme teşebbüsünde bulunan 782 kişinin yakalandığı bildirildi.
AB Komisyonu Başkanı Juncker, FETÖ'nün darbe girişiminden bir yıl sonra da Avrupa'nın elinin Türkiye'ye uzatılmış halde olduğunu savundu.
İsrail polisi, cuma günü yaşanan olayların ardından kapattığı Mescid-i Aksa'nın kapılarını kademeli olarak açmaya başladı. Aranarak Aksa'ya girmeyi reddeden bazı Müslümarlar, uygula
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla TBMM'de anma programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet, millet olarak güçlü olmak zorundayız." dedi.
Fransa'da yaşayan Türk vatandaşı Tahsin Kara, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla 45 yıldır yaşadığı Molsheim kasabasında "15 Temmuz Demokrasi Nöbeti" düzenledi.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında en önde yer alan sivil ve asker kökenli sanıkların birbiriyle çelişen savunmaları, adeta komedyenleri kıskandırıyor.
Giresun'un Eynesil ilçesinde Gürcistanlı öğrencileri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 38 kişi yaralandı.
ABD'de yaşayan Türkler, 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yılında FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi için Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde imza kampanyası başlattı.
15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminin 1. yıl dönümünde FETÖ elebaşı Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikanesi havadan görüntülendi.
Tuzla'da silahla vurularak ağır yaralan polis memuru Battal Yıldız (31) kaldırıldığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayatını kaybetti.
15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı saatlerde müttefikim dediği Türkiye'yi yalnız bırakan NATO'nun genel sekreteri Stoltenberg bile dün şu açıklamayı yaptı: "NATO üyelerimizin herh