Irak'ın Enbar iline gerçekleştirilen bombardıman da DAEŞ lideri Bağdadi'nin yeğeninin de bulunduğu 8 militan öldürüldü.
ABD Başkanı Obama'nın uluslararası IŞİD'le mücadelede koalisyonu özel temsilcisi Brett McGurk, Kobani de gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Bağdat'a gitti.
Afganistan Türk Görev Kuvvet Komutanlığı tarafından 80 Afgan öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.
“Âkif gibi çağının şahidi olabilmek” başlıklı yazımın devamı niteliğinde, Ekim 2011’de İstanbul’da gerçekleştirilen “Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Milli Birlik ve Bütünlük Se
Bugün Mısır’da DAEŞ saldırıları sonrası barışçıl bir muhalefet ve direniş sergileyen İhvan ve 6 Nisan Hareketi yasaklanırken, bu saldırılar bahane edilerek yeni çıkarılan terörle
Bir grup STK, Raid Salahve Filistin'de İsrail'in baskısı altındaki STK'larla dayanışma eylemi gerçekleştirdi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu; Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ihlal etmesinin ardından kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda bir Sırp uyruklu keskin nişancı yakalandı. Önceki gün gerçekleştirilen operasyonda öldürülen bir keskin nişancının da Sırp uyrukl
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan'a gerçekleştirdiği 3 günlük resmi ziyaretin ilk gününde kutsal toprakları ziyaret etti.
Joe Biden’ın Netanyahu ile Türkiye-İsrail ilişkilerinin geliştirilmesini de ele alan telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi.
Rusya Kara Kuvvetleri Komutanı Kıdemli Orgeneral Oleg Salyukov, Rus ordusunun ilk kez Pakistan'la ortak askeri tatbikat gerçekleştireceğini bildirdi.
Sabah saatlerinde temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'a giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, ziyaretinin ilk gününde umre yaptı. Sabah namazını Kabe'de kılan Davutoğlu ve beraberindeki heye
Bayırbucak'a gerçekleştirdiği saldırılarla Türkmenleri gerileten Rusya, yeni hamle olarak Türkmen Dağı'ndaki Salma kasabasına S-400 füzeleri yerleştirecek.
Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva bugün Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde(AKPM) Türkiye’ye destek veren bir konuşma gerçekleştirdi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin İtalya ziyareti sırasında Başbakan Matteo Renzi ile görüştüğü tarihi Capitolini Müzesi'ndeki nü heykellerin kapatılması ile ülkede başlayan tart�