Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Sekreteri ve Rakhayn Dayanışma Komisyonu Başkanı Annan ile telefonda görüştü.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Suriye ve Irak’ta kritik gelişmelerin yaşandığı bir dönemde ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ile kritik bir görüşme yaptı. Akar, görüşmesine Ba
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türkiye'de ve dünyada intiharlara yol açtığı belirtilen "Mavi Balina (Blue Whale)" oyununun çocuklar ve gençler için yarattığı tehlikelere i
TMO Genel Müdürü Kemaloğlu, kurumun fındık alımı için gece gündüz çalıştığını belirterek, "Üreticilerimiz sabrederse fındık, arzu ettikleri fiyatı bulur." dedi.
Süleyman Soylu, AK Parti Maçka İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulunda konuştu. Soylu konuşmasında CHP'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. Oturum Genel Görüşmeleri öncesinde yayınlanan rapora göre, BM'nin New York ekonomisine katkısı 3 milyar 690 milyon dolar.
New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi karşısında toplanan grup cuma namazı kıldı ve Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını protesto etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO Askeri Komitesi Genelkurmay Başkanları Toplantısı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katıldı.
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemi almasının tehdit olarak görülmesinden Türkiye'nin rahatsız olduğunu beli
ITC lideri Erşad ve BBP Genel Başkanı Destici, IKBY'nin aldığı bağımsızlık referandumu kararını değerlendirdi.
Başbakan Binali Yıldırım, tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk'un cenazesine yapılan saldırıy ilişkin "Birkaç kendini bilmez kişinin provakasyonu" yo
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, "Şimdiye kadar Genel Merkezimizin tasarrufu ile MHP'den ihraç edilenlerin sayısı 9'u geçmemiştir. Bunlar da belli isimlerdir. Üst kurul dele
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı.
Türkçülük özellikle Selânik merkezlidir. Ömer Seyfettin ve arkadaşlarının çıkardıkları Genç Kalemler dergisi çevresinde bunun felsefi ve edebî boyutu başlıyor. Selanik’te Yahudiler