1915'i soykırım olarak niteleyen karar tasarısı Cuma Almanya parlamentosuna gelecek. Alman hükümeti son anda karar değiştirerek tasarıya destek vereceğini duyurdu.
Mısır mahkemesi, 2013 yılında meydana gelen şiddet olaylarından dolayı devam eden davada 22 İhvan üyesine idam cezası verdi
Adana'da, bir banka şubesinin kapısının açık olduğu öğrenilince polis, görevliler gelene kadar bankada nöbet tuttu.
MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dile getirdiği ‘özel güvenlik görevlileri’yle ilgili hazırlanan ve seçim sonrası gündeme gelmesi beklenen taslak çalışmanın ayrıntıları yayınlandı.
1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.
Dersim isyanıyla ilgili bugüne kadar hiç bilinmeyen bir sırrı açığa çıktı. MAH’a sunulan bir istihbarat raporu, M.Kemal'in idamdan hemen önce Seyit Rıza ile gizlice bir araya geldiğini
Türkiye’nin Balkanlar üzerinden gelen yağışlı sistemlerin etkisine gireceği ve hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.
HDP Genel Merkezi'ne saldırıda önemli bir gelişme yaşandı
Seçim bildirgesini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri halinde ilk 100 günde yapacakları icraatları sıraladı; emekli ve dar gelirliye yönelik vaatler ön plana çıktı.
Bu sabah saatlerinde Libya açıklarında bir göçmen gemisinin battığı haberi geldi. 700 kişinin öldüğünden şüphe ediliyor.
Alman Spiegel dergisinin iddiasına göre Rusya ve Yunanistan’ın ‘Türk Akımı’ doğal gaz boru hattı projesi için anlaşma imzalamasıyla Yunanistan’a 5 milyar avro avans verilecek.
Önce “Papa”nın ardından da Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye’yi “soykırımcılıkla” suçlamasına tepkiler artarken, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi üyesi olduğu dönemde yürüttüğü
Van'da AK Parti İl Başkanlığı'ndaki tanıtım toplantısına gelen adaylar, parti otobüsünün şehir merkezinden geçişi sırasında vandallar tarafından yumurtalı ve taşlı saldırıya uğ
İngiltere'nin Yüksek Mahkeme Başkanı yargıcın, Müslüman kadınların sanık sandalyesine peçesini açmadan gelmesi için iznin çıkarttığı bildirildi..