İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'da Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. İkili görüşmenin ardından Türkiye - İran YDİK oturumuna geçilecek.
Özgecan Arslan'ın, cezaevindeki silahlı saldırıda ölen katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi, yakınları tarafından Adana'daki hastane morgundan alındı ve bilinmeyen bir yerde toprağa
Suriye'de çözüm arayışları devam ederken, görüşmelere katılan Suriye rejimi heyeti, BM'ye sunduğu teklifte siyasi geçiş sürecinde Esed'in kalmasının ve yanına yardımcıların tayin e
Hiçbir yerde gömülmesine izin verilmeyen Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cesedi için Adana Belediyesi'nden olumlu cevap geldi
Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Geçtiğimiz günlerde deprem ile sarsılan Japonya'da bir deprem daha meydana geldi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye’de bulunan 3 milyona yakın Suriyeli sığınmacının genel beklentilerin aksine “geçici olmayabileceğini” belirtti.
Avrupa Birliği ile Türkiye arasında mülteci krizini hafifletmek için varılan anlaşmanın ardından binlerce göçmen, Balkanlar'ı bıraktı, yeniden Libya üzerinden İtalya'ya geçmeye çalı
Almanya Başbakanı Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden komedyene soruşturma açılması için harekete geçti.
Özgecan'ın katili Suphi Altındöken gömüldü mü, son durum ne sorusunun yanıtı hala belirsiz. 4 gündür belketilen Suphi Altındöken'in cenazesi Kıbrıs'a gömülmek istenince Kıbrıslı T
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Baltık Denizi'nde Rus jetlerinin ABD gemisini taciz etmesinden sonra alarma geçtiklerini belirtti.
HUDER Başkanı Hüseyin Kaya, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yaptığı görüşme sonrasında Bahçeli'nin 'anayasa Meclis’ten geçer, Başkanlık sistemi kötü değil' dediğini açıkladı
Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Üsküdar Şiir Festivali’nin açılış töreninde şairleri dinlerken yol ve yolcu ruhu akıp geçip gitti salondan.
Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan, cezaevinde öldürülen oğlunun cenazesini gömemediği için psikolojisi bozuldu.
Cenevre'deki müzakerelerde Suriye muhalefetini temsil eden Yüksek Müzakere Heyeti, ülkede rejim ve muhalefetten eşit sayıda katılımla Esed'siz bir geçiş süreci önerdi.