Bingöl Valiliği, terör eylemlerinin önüne geçilerek üzücü olayların yaşanmaması için, cadde ve sokaklarda düğün yapılmasının yasaklandığını açıkladı.
Darbe girişimi soruşturmasında 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün kullandığı F-16'ların devleti 37 milyon zarara uğrattığı ortaya çıktı.
7 yıl önce dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile kucaklaşan Uğurcan Koç'un geçtiğimiz günlerde öldürülen terörist olduğu ortaya çıktı.
Irak ordusu ve Peşmerge güçleri, Musul kent merkezine ulaşmak için zamanla yarışıyor. Ancak bu güçlerin ele geçirdiğini söylediği bölgelerde bile aralıklı çatışmalar yaşanıyor.
ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yüzbaşı Jeff Davis, DEAŞ'ın Musul'da her geçen gün mevzi kaybettiğini belirterek "DEAŞ, kentteki gücünü koruyabilmek için Musul dışından savaşçı
Emniyet teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirlemesinin ardından alarma geçti. 1’i yabancı uyruklu, 3 canlı bomba her yerde aranıyor.
IŞİD, Irak'ın Anbar Eyaletine bağlı Ratba bölgesine ani baskın düzenledi. İlçeyi büyük oranda ele geçiren örgüt çok sayıda güvenlik mensubu ile ve Haşdi Şâbi militanını öldürd
Kamu alımlarında her türlü mal ve hizmette tasarruf yapılacak. Makam aracı fiyatı da 154 bin 500 TL’yi geçmeyecek.
Musul operasyonunun en önemli ayaklarından biri de Türkmen ilçesi Telâfer. IŞİD’in kontrolüne geçtiğinde Şii Türkmenlerin kaçtığı ilçede operasyon sonrası katliamdan korkuluyor. Tel
Nasrallah, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Kerkük, Musul geçmişte bizimdi' sözlerine yanıt verdi.
Peşmerge güçleri DAEŞ kontrolü altındaki Başika'da kontrolü sağladı.
Van'da 5 yıl önce meydana gelen depremin acıları hala sürüyor...
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari'de Hakkari Dağ ve Komd.Tug.K.lığınca çok sayıda silah ve malzeme ele geçirildiğini açıkladı.
Irak'ta Peşmerge güçleri Musul'un kuzeydoğusundaki Başika kasabasını geri almak için harekete geçti
Terör örgütü DAEŞ'in saldırısı sonrası, Irak ordusunun kontrolü tekrardan ele geçirdiği Kerkük'te sokağa çıkma yasağı sona erdi. Çatışmaların tekrar alevlenmesinden endişe eden