Ekonomi devi Çin'in Türkiye'ye yalanlar söyleyerek İstanbul Boğazı'ndan geçirdiği uçak gemisi Varyag'a, Suriye için savaş emri verildi.
Yurt dışında yaşayan vatandaşlardan, oy kullanırken aranacak belgeler hakkındaki düzenlemeye ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
İsveç, gün içinde çalışanların daha verimli çalışması için günlük mesai saatini 6 saate indirmeyi gündeme getirdi. Geçen yıldan bu yana tartışılan mesai saati uygulamasına ülked
Şişli'de yaşanan kazada İETT otobüsü bir mağazaya girdi...
Gaziantep'te, IŞİD tarafından kullanılan çok sayıda madeni para baskı kalıpları ve bunlara ait aparatların ele geçirildiği bildirildi...
Financial Times, PKK'nın Avrupa'da eskisi gibi destek görmediğini, artık kimsenin örgütün 'terör listesi'nden çıkarılmasını önermediğini yazdı. Gazeteye konuşan Avrupalı diplomatlar,
Tirajı günden güne eriyen Paralel yayın organı Zaman, sadece okuyucu kaybetmedi; Müslümanları da kaybetti.
Mısır, Suudi Arabistan'a hac görevine giden Gazzelilerin dönüşü için Refah Sınır Kapısı'nı açacağını bildirdi.
İstanbul'un Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesi'nde MLKP'li militanların liseyi basarak öğrencileri rehin aldığı belirtildi.
Dünyanın en büyük gaz tedarikçisi olan Rus Gazprom şirketi Türk Akımı projesinin kapasitesinin yarı yarıya düşürme kararı aldı.
Gazze'ye 2010 yılında insani yardım götüren "Ship to Gaza" adlı gemide bulunan İsveçili yazar Henning Mankell öldü
Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
İngiltere'de bugünden itibaren büyük mağazalar ve tüm süpermarketlerde yapılan alışverişlerde ya kendi çantanızı yanında götüreceksiniz, ya da marketten yaptığını alışverişler
PKK'lılar Amanos Dağları'nda arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine ateş açtı. 1 asker şehit oldu.
İngiliz gazetesi Guardian'a göre Avrupa'ya doğru akan sığınmacılar konusunda Avrupa ülkelerinin Erdoğan'a hiç olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu yazdı.