İran, Mescid-i Aksa'ya girişe gün boyu izin vermeyen İsrail'i kınayarak uyarıda bulundu.
Suriye'deki muhalif gruplardan Suriye Devrimciler Cephesi, 'sivillerin can güvenliği' gerekçesiyle, Nusra Cephesi tarafından kuşatılan İdlib'in güneyindeki Cebel Ez Zaviye'den çekildi.
IŞİD'e karşı Kobani ile dayanışma için küresel eylem gününde Diyarbakır, Van ve İstanbul'da yapılan yürüyüşlerde herhangi bir gerginlik yaşanmadı.
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, cumartesi günü Kobani yakınlarındaki IŞİD mevzilerine beş hava saldırısı düzenlendiğini açıkladı. Irak'ta da beş ayrı bombardıman yapıldı.
Yenikapı'dan Maslak'a uzanan metro hattının İstinye ayağı için düğmeye basıldı. Sabah'ın haberine göre, İstanbul Boğazı'ndaki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni bir metro hat
Başbakan Davutoğlu, Ermenek'teki kazayla ilgili olarak yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde hayata geçecek şikayet hattı hakkında konuştu.
Nijerya’da 300’e yakın kızı kaçıran Boko Haram örgütü, kızların Müslüman olduğunu ve evlendirildiğini açıkladı.
Ermenek'te 18 madencinin mahsur kaldığı kazanın üzerinden beş gün geçti, işçilere hala ulaşılamadı
MGK'nın ana gündem maddelerinden biri olan PKK saldırılarıyla ilgili ortaya korkunç bir gerçek de ortaya çıktı.
Kendi beynimizi tanıdığımızı sanırız; ama iş hafızaya gelince araştırmalar tersini gösteriyor. Bulgular birçoğumuzun öğrendiğimiz şeyin hafızamızda yer etmesini engelleyen bir yö
Behçet hastalığının görülme sıklığının en yüksek olduğu bölgenin Türkiye olduğu ve her bin kişiden 1-4'ünde Behçet hastalığı olduğunun saptandığı belirtildi.
Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez 'Cumhurbaşkanı' sıfatıyla başkanlık ettiği MGK toplantısında paralel yapının Kırmızı kitap'a girmesi için önemli bir adım atıldı. Milli Güvenliği
Facianın yaşandığı Ermenek'tekimadende daha önce çalışmış işçiler 18 kişinin mahsur kaldığı kömür ocağına dair şok bilgiler verdi: Has Şekerler Madeni, yıllardır kapalı durum
HDP’nin ‘1 Kasım’da Kobani için sokağa çıkalım’ çağrısının ardından sosyal medyada provokasyon hazırlıkları başlatıldı.
İki gündür Urfa'da bekleyen Peşmerge beklenenin aksine Mürşitpınar'dan değil Yumurtalık Köyü'nden geçerek Kobani'ye girdi.