Yapılan bir araştırmaya göre Almanlar İsrail'in politikasına gün geçtikçe şüpheci bakıyor.
Mısır'da 25 Ocak devriminin 4. yıl dönümünden bir gün sonra, devrik lider Hüsnü Mübarek'in oğulları Alaa ve Cemal'in de tahliyesiyle hapishanede Mübarek ailesinden kimse kalmadı.
"Güneşi Duyabilmek" adlı yazımı, beni hali ve devamlılığıyla iyi ve salih bir amele teşvik eden Samsun'lu kardeşim Mehmet Köse'ye ithaf ediyorum.
Milli Görüş'ün ilk siyasi hareketi Milli Nizam Partisi 46 yıl önce bugün kurulmuş ve Necip Fazıl'ın kaleme aldığı kuruluş beyannamesindeki ifadeler sebebiyle 14 ay sonra kapatılmıştı
Yunanistan'ın yeni lideri Alexis Tsipras'ın yasalara göre kabineyi kurarken papaz huzurunda İncil'e el basarak yemin etmesi gerekiyor. Din dahil her türlü kurumu reddeden AB karşıtı partinin
Yunanistan'da seçimleri kazanan ancak hükümet çoğunluğunu iki sandalye ile kaçıran solcu Syriza, 13 milletvekili çıkaran ANEL ile hükümet kurma konusunda uzlaştı.
Protestocular kavganın, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir Yemen istiyorlardı. Artık bu gerçekleşmesi zor bir hayal gibi görünüyor.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, YPG güçlerinin IŞİD’in 16 Eylül’den bu yana kuşattığı Kobani kasabasında kontrolü tamamen sağlamaya yakın olduğunu belirtti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; yurdun birçok yerinde sağanak yağış bekleniyor. Son bir haftadır bahar havası yaşayan İstanbul'da da bugün yağış var.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, son üç günde 600 ayrılıkçının öldürüldüğünü açıkladı.
Yunanistan'da bugün gerçekleştirilen seçimin galibi radikal sol koalisyon Syriza. Syriza, yıllardır ekonomik krizle uğraşan Yunanistan'da, AB'nin korkulu rüyası haline gelmişti.
Alman Bild gazetesine göre, Berlin yönetimi Riyad'a silah satışını durdurmaya karar verdi. Kral Abdullah'ın ölümünün bir gün öncesinde alınan kararda gerekçe olarak 'bölgedeki istikrar
Ukrayna'nın güneyindeki Mariupol'da 30 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından ülkede 1 günlük ulusal yas ilan edildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güneydoğu'daki belediyelerin elektrik borçları ile ilgili konuştu.
Ülkelerindeki iç savaş nedeni ile doğdukları toprakları terkeden Somalililer, diğer ülkelere göç eden hemşehrileri gibi Güney Afrika’da da kendi hayatlarını kurdular.