Myanmar'da 8 Kasım'da yapılacak seçimlerde, Müslüman adayların listelerden çıkartılması seçimlerin özgürlüğüne ve tarafsızlığına yönelik endişeleri artırdı.
Birleşmiş Milletler zirvesinin üçüncü gününde Başbakan Davutoğlu, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon ile bir araya gelecek. Ban Ki-Moon 2007'den beri görevde. Ancak bu süre
Alınan tedbirlere ve yapılan uyarılara rağmen, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 134 kişi öldü, 816 kişi yaralandı.
Pakistan'da en son teknolojiyle donatılan Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi'nde her gün yaklaşık bin kişi tedavi ediliyor.
Tunceli kırsalında PKK'ya karşı yürütülen operasyonda çıkan çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Binbaşı Güzel'in cenazesi, Ankara'da toprağa verildi...
Meteorolijiye göre, yurdun batı kesimleri pazartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek...
İran dini lideri Hamaney, Suudi Arabistan yönetiminin Mina'daki izdihamın sorumluluğunu kabul ederek, Müslümanlardan özür dilemesi gerektiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu, din görevlilerinin sandıkların başında olması seçim güvenliği için oldukça önemli olduğunu belirtti.
Bayram tatili ve yaz tatilinin biteceği pazartesi günü için İstanbul'da önlemler alındı. İETT, metro, metrobüs ve raylı hatlar belli bir süreye kadar ücretsiz olacak
Giresun'un Güce ilçesindeki Jandarma Karakol Komutanlığı'na PKK'lılar cumartesi akşamı taciz ateşi açtı, çevredeki düğünde olan 4 kişi yaralandı.
Geçtiğimiz günlerde yaşanan 753 kişinin hayatını kaybettiği hac faciasıyla ilgili tepkiler sürüyor.
BM Genel Kurulu toplantıları için bulunduğu New York'ta konuşan Başbakan Davutoğlu, "Bugün itibariyle Türkiye'ye dönük terör tehdidinin beli kırılmıştır" dedi.
Emniyet yetkilileri, tatilcilerin dönüşü yollarda yoğunluk oluşmaması için son güne bırakmamasını istedi
Macaristan, Slovenya sınırına çektiği tel örgüyü kaldırdı. İçişleri Bakanlığı tel örgünün "deneme amaçlı" çekildiğini ve öğleden sonra kaldırıldığını açıkladı.
9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sadece 7. gününde 27 kişi öldü, 82 kişi yaralandı. Tatil boyunca yaşanan yüzden fazla kazada 102 kişi hayatını kaybetti, 589 da yaralı var.