Türkmen Dağı düştü mü? İşte çatışmaların yoğun yaşandığı bölgede son durum...
ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Milley, ABD için yeryüzündeki en büyük tehdidin Rusya olduğunu belirtti.
Navaz Şerif, Çaharsada kentindeki üniversite saldırısından Afganistan'daki bazı güçlerin sorumlu olduğunu savundu
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adaylarından Trump, çok popüler olduğunu, birini ''vursa bile'' oy kaybetmeyeceğini söyledi.
Ülkenin güneyindeki Malaga kentine yakın bir bölgede, 6.6 büyüklüğünde deprem oldu.
Geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunan Joe Biden'ın Davutoğlu görüşmesin ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
İstanbul'da gece geç saatlerde Anadolu yakasında başlayan kar yağışı, Avrupa yakasında da etkisini göstermeye başladı.
İnternetten yaptıkları araştırma sonucu ciddi rahatsızlıklarının olduğunu düşünen "siberkondria" (internetten hastalık arama davranışı) hastalarının, ağır deprasyona girme riskiyl
Musa Ebu Merzuk, "İsrail, Filistinlilere yönelik ihlalleri ve uluslararası camianın bu uygulamalara karşı harekete geçmesi nedeniyle bugünlerde en güçsüz halini yaşıyor" dedi.
Rus profesör Pestov, Kremlin'in kendine çeki düzen vermemesi halinde ülkenin çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Keşmir‘deki Baramullah bölgesi Bimbyar köylülerinden, isimsiz insanları gömmekle tanınan Raja Atta Mohammad Khan, cevaplanmamış sorulardan oluşan bir duvarın arkasında kaybolur gibi, aram
Suriye’de geçiş hükümeti kurulması için yapılması beklenen Cenevre görüşmelerinde muhalifleri temsil edecek heyetin Başkan Yardımcısı George Sabra, PYD'nin toplantılara katılmasını
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçeleriyle Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonlarda toplam 711 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
'Sakatat-karkas et' düzenlemesi bugünden itibaren yürürlüğe girdi. Düzenleme ile birlikte, döner, sucuk ve köfteye sakatat karıştırılması yasaklandı