ABD’li teknoloji devi Apple’ın haritalar uygulaması Apple Maps, dünya çapında hizmet verdiği bisiklet kiralama özelliğini Türkiye’de de devreye soktu.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ülkesinin ekonomisini de kontrol etmek için radikal adımlar atıyor. Dubai merkezli MBC kanalının Türk dizilerine uyguladığı ambargonun arka
Bağdat yönetimi, Erbil ve Süleymaniye havalimanlarına uygulanan yurt dışı uçuş yasağını kaldırdı
Yeni Akit Yazarı Kenan Alpay UBER uygulaması mahkemesinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.
Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya uygulaması Twitter, onaylamış hesap özelliğini milyonlarca kullanıcısının kullanımına açma kararı aldı.
İçişleri Bakanlığı son dönemde UBER uygulamasıyla gündeme gelen ‘yetkisiz yolcu taşımacılığı’ tartışmalarının ardından harekete geçti. Hazırlanan yeni kanun tasarısına göre
İyi Parti Zonguldak İl Kongresi'nde mevcut Başkan Ragıp Bayraktar'ın konuşma yapacağı esnada tartışma çıktı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in amcasının oğlu olduğu belirtilen Kemalettin Gülen, gözaltına alındı.
Karar Gazetesi yazarı Hakan Albayrak Arap dünyasında yasaklanan dizilerin ardındaki sebepleri kaleme aldı.
FETÖ/PDY'nin 'kadın yapılanması'na yönelik 29 ilde düzenlenen operasyonlarda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ile Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de ara
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) Suriye'de 30 gün insani ateşkes talep eden kararın derhal uygulanması çağrısı yaptı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye'de 'uygulanamayan' ateşkes kararını görüşmek üzere Fransa ve İngiltere'nin talebi üzerine kapalı oturumda acil toplandı.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın planlandığı gibi devam ettiği
İnsan Hakları ve Adalet Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Gülden Sönmez, Vicdan Konvoyu'nu ve Suriyeli kadınların yaşadıklarına ilişkin Gaste24.com’dan Ezgi Aşık’a çarpıcı a
Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ortadoğu'daki Türkiye karşıtı blokun asıl niyetlerini kaleme aldı.