Koalisyon için Ak Parti-CHP önerisinde bulunan Kemal Derviş böyle bir koalisyonda kendisinin de görev alabileceğini söyledi
Ntv'nin haberine göre Libya'da konuşlu bulunan IŞİD güçleri, Kaddafi'nin memleketi olarak Sirte'yi ele geçirdi.
Türkiye'nin yumurta üretimi, Nisan'da bir önceki aya göre yüzde 3,5 azalarak 1 milyar 461 milyon 535 bine geriledi.
Filistin Kurtuluş Örgütü'ne bağlı Esir İşleri Yüksek Kurulu Başkanı İsa Karaki, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklu sayısının 7 bine ulaştığını ve 600'ünün hasta olup g
Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.3 ile, yüzde 1.6 dolayında olan beklentilerin üzerinde büyüdü. Borsada yükseliş, dövizde düşüş var.
İran, Yemen'de devam eden çatışmalarda zarar görenlere 20 bin tonluk ikinci yardım gemisini göndermeye hazırlanıyor.
Kremlin Basın Sözcüsü Peskov, "G7" ve "G8" formatlarının küresel sorunları görüşmek için yeterli olmadığını savundu.
25. dönem milletvekillerinin belli olmasıyla TBMM'yi açacak kişi de belirlendi. 77 yaşındaki eski CHP lideri Deniz Baykal en yaşlı üye sıfatıyla TBMM Başkanı olarak Meclis'i açacak
24'üncü dönem AK Parti milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu gelen ilk seçim sonuçlarına göre çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
İlk gelen sonuçlara göre HDP'den Sırrı Süreyya Önder önemli açıklamalarda bulundu...
Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerine güvenlik gerekçesiyle seçim görevlileri ve oy pusulası torbaları helikopterle taşındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ardahan'da konuştu. Diyarbakır'daki patlama sonrası Demirtaş'ı aradığını fakat açmadığını belirten Erdoğan, 'Ben insani görevimi yaptım' dedi.
Ayvansaray'da iki metrobüs çarpıştı. İlk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı
HDP'nin Diyarbakır miting alanında patlama meydana geldi. Anadolu Ajansı 'ilk belirlemelere göre trafoda patlama oldu' bilgisini geçti. Patlamada 1'i polis 6 kişi yaralandı.
Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin döneminde üst düzey görevlerde bulunan eski Dışişleri Bakanı Tarık Aziz 79 yaşında cezaevinde öldü.