Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Körfez bölgesindeki krizin patlak verdiği haziran öncesine göre ülkesinin daha güçlü olduğunu belirtti.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
YAŞ toplantısında 3 kuvvet komutanı değişirken, eski askeri savcı Ahmet Zeki Üçok, Deniz Kuvvetleri'ndeki atama kararına dikkat çekti.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından tarihi bir öneme sahip olan YAŞ kararları açıklandı. İşte terfi eden silahlı kuvvetler mensuplarının listesi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in emekliye ayrılmasının ardından kızı Müberra Görmez Emin'in Twitter'dan yayınladığı 'şahidiz' notu duygulandırdı.
Rusya'nın Tahran Büyükelçisi, Hamas'ı Filistin halkının iki büyük temsilcisinden biri olarak gördüklerini söyledi.
Almanya hükümeti tarafından NSU mağdurlarıyla ilgilenmesi için ombudsman olarak görevlendirilen John, NSU cinayetlerine ilişkin birçok şeyin hala aydınlatılmadığını söyledi.
Afganistan'ın Kandahar şehrinde uluslararası askeri konvoyun geçişinde intihar saldırısı düzenlendiğini duyuruldu. 2 istihbarat görevlisinin bu saldırıda hayatını kaybettiği bidirildi.
Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen fanatik Yahudilerin sayısı son on ayda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 arttı.
ABD, Kuzey Kore’ye baskı yapması konusunda Çin’den umudunu kesmiş görünüyor, Pasifik uzmanları ise diplomatik ve askeri statüko dışında Washington’un elinde fazla seçeneğin kalmadığ
FETÖ sanığı Kemal Batmaz, Adil Öksüz'le Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kamera görüntülerinin ise tesadüf olduğunu iddia etti.
Pekin yönetiminin Mayıs ayından bu yana dünyanın başka bölgelerinde eğitim gören Uygur Türklerine tebligat göndererek ülkeye geri çağırdığı belirtildi.
Yeni otopark taslağına göre, önceden 3 daire için geçerli olan en az 1 otopark şartı artık her daire için geçerli olacak.
'Elimdeki kayıtlara göre on bini aşkın vatandaşımız da Miraç gecesi Mescid-i Aksâ’da olacaktı. Hutbe değil de, mihraptan onlara bir selam verip, “Türkiye’deki kardeşlerinizin selamın�
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevden ayrılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.