Afganistan İcra Heyeti Başkanı Abdullah Abdullah, Taliban ile barış görüşmelerine yakın zamanda başlayacağını söyledi, "Görüşmelerde milli çıkarlarımız esas olacak" dedi.
Hüda Par Genel Sekreter ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, 2015 seçimlerine bağımsız adaylarla gireceklerini söyledi. Barış görüşmelerin Kürt halkının bütün örgütlü yapılarıyla gö
HDP'nin İmralı heyetinden iki isim bu sabah PKK ile görüşmek üzere Irak'ın kuzeyindeki Kandil Dağı'na hareket etti. Heyette, Sırrı Süreyya Önder ile Ceylan Bağrıyanık yer alıyor.
Yemen'de Şii Husilerin ev hapsinden kurtularak Aden'e giden Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi, bazı kentlerin valileriyle bir araya geldi.
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde 10 madde kabul edildi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çin ile görüşmelerin sürdüğü hava savunma füze sisteminin NATO'ya entegre edilmeyeceğini söyledi. Sistemin nasıl çalışacağını ve ne anlama geldi
İç Güvenlik Paketi kavgalarının yaşandığı TBMM'de dördüncü gün görüşmeleri yapıldı. Muhalefet görüşmeyi geciktirmeye, iktidar fırsat vermemeye çalıştı. AKP'li kadın vekiller
İran destekli Şii Husilerin yönetime el koyduğu Yemen’de, BM aracılığıyla gerçekleşen görüşmeler sonucunda taraflar Halkların Geçiş Konseyi’ni oluşturma konusunda uzlaştı.
AB, kurtarma programını kabul etmeyen ancak kredi anlaşması isteyen Yunanistan’ın teklifini ele alıyor. Almanya itiraz etse de Yunan Başbakan Tsipras tekliflerinin kabul göreceğinden emin.
Başbakan Davutoğlu, İç Güvenlik Paketi"ne ilişkin görüşmelerin Meclis'te devam ettiğini belirterek, “Molotofkokteyli, kokteyl olarak ikram edilen bir içecek değil, bu insanları yakmak, b
Seçimlere geniş bir 'birliğin' çatısı olarak gitmek isteyen HDP'de, Eşbaşkan Selahattin Demirtaş'ın da katılacağı ÖDP ve EMEP görüşmeleri yapılacak.
TBMM Genel Kurulu'nda 'İç Güvenlik Paketi' görüşmeleri öncesi yapılan kapalı oturumda AK Partili vekiller ile muhalefet milletvekilleri arasında çıkan kavgada 5 milletvekili yaralandı. Pa
Avrupa Birliği, Ukrayna'daki krizi bitirmek için Rusya ile görüşme çabalarını devam ettirirken, ilave yaptırım kararları aldı. Yeni yaptırım kararları Rusya'da şaşkınlık yarattı
Almanya Başbakanı Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande cumartesi gece yarısı başlayacak ateşkes öncesi, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile üçlü telefon görüşmesi yaptı.
Çözüm sürecinde son haftalarda görüşmeler hızlandı. Gelinen noktada taraflar arasında kriz yok ama bir takım görüş ayrılıkları “sessiz sedasız” çözülmeye çalışılıyor. İki