TSK ve ÖSO güçlerinin Afrin'e ulaşması noktasında coğrafi öneme sahip olan Azez, muhtemel saldırılara karşı ÖSO ve yerel polis güçlerince 7 gün 24 saat korunuyor.
Suriye'nin Afrin Bölgesinden terör örgütü üyeleri tarafından ateşlenen roket Kilis merkeze düştü. Saldırıda bir vatandaşımız şehit düşerken 13 kişi yaralandı.
Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca ateşlenen roket Kilis merkezde Çalık Camiinde namaz kılan cemaatin üzerine düştü.
Mardin in Nusaybin ilçesindeki Faruk Gezen Hudut Karakolu'na, Suriye tarafından terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca açılan taciz ateşine misliyle karşılık verilmesi sonucu 3 terörist öld
Fransa'da Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto etmek için Türkiye'nin Marsilya Başkonsolosluğuna ve güvenlik güçlerine saldıran 7 PYD/PKK yandaşına hapis cezası verildi.
Zonguldak'ta, kızı Esila'yı (2) şiddet uyguladığı, eşinin evin salonuna yerleştirdiği gizli kamerayla ortaya çıkan ve tüm Türkiye'nin tepkisini çeken görüntülerin ardından gözaltı
Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci askerlere ilişkin 3'üncü kez iade talebinde bulunduklarını açıkladı.
Antalya'da, yapılan testte 1.57 promil alkollü çıkması nedeniyle hakkında işlem yapan trafik polislerine "Bir gün polis ameliyat için gelirse ben ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Siz insa
Almanyanın Karlsruhe kenti yakınlarındaki nükleer santral merkezi Philippsburgta pervaneli uçakla bir helikopter çarpıştı.
Katar'a abluka uygulayan ülkelerin Dışişleri Bakanları Körfez krizi konusunda fikir alış-verişi yapmak için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir araya geldi
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda, TSK'nın desteğiyle Afrin'in doğusundaki Azez'den ilerleyerek ele geçirilen stratejik önemdeki Burseya Dağı'ndan çekildi.
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Afrin operasyonunun başladığı gün Almanya gezisine çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır dille eleştirdi.
TSK'nın Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda ilk kez yeni geliştirilmiş teknolojilerle Milli İHA'lar da görev yapıyor.
TSK'nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na geniş yer veren Arap gazeteleri, harekatın bölgedeki terör unsurlarını etkisiz hale getirmek amaçlı olduğuna dikkati çekti.
Esad rejimi, Halep il merkezindeki PYD/PKKlıların Afrine yardım gönderebilmesi için kara yolunu kullandırıyor. PYD/PKK, Şeyh Maksud mahallesinden Afrine terörist ve mühimmat takviyesin