CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, akademisyenlere yönelik gözaltı ve soruşturmalara ilişkin,'Demokrasi dışı rejimlerde rastlanan, düşünceyi açıklama özgürlüğü ve bağımsız yargıy
Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
Brezilya'nın en büyük limanını barındıran Santos kentinde zehirli kimyasalların tutulduğu bir kargo deposunda patlama meydana geldi
Düşünce Mektebi - Azerbaycan’da merkez sağ parti Musavat’tan ayrılan bir gurup, yakın aylarda AK Parti isimli muhafazakâr bir parti kuracaklarını duyurdular. Parti Türkiye’deki Ak Parti’
Kaide bağlantılı El Şebab, Somali’nin güneybatısındaki Afrika Birliği üssüne saldırdı. Somalili askeri yetkili üsteki çatışma devam ettiğini söylerken onlarca barış gücünün öl
Rusya'da cezaevleri kurumunun üst düzey bir yöneticisi, bir otoyolun 50 kilometre uzunluğundaki bir bölümünü çalmak suçlamasıyla tutuklandı.
Sultanahmet bombacısı Nabil Fadli, aileden bağlarının olduğu El Muhaberat örgütüne uzun süre istihbarat taşıdıktan sonra geçen yıl DAEŞ saflarına katılmış. Fadli, DAEŞ’çi olarak
Aile Olmak belgeseli, aile kurumunu ayakta tutmak için mücadele eden annelerin babaların ve çocukların hikayesini ekranlara getirecek.
Genelkurmay ve Bakanlığın üzerinde çalıştığı taslağa göre “tek tip” askerlik geliyor. Askerlik süresi 3 aya inecek, fazlasını yapana asgari ücret verilecek.
Rusya'nın, Türkiye'ye uyguladığı ambargoya Rus şirketlerden tepkiler gelmeye başladı. Şirketlerin yaptırımlardan muaf olmak için bakanlığa başvuruda bulundukları bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, salı günü Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret edecek. Erdoğan ve Davutoğlu cuma namazını da Sultanahmet Camii
Times gazetesi, Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen Nabil Fadli'nin annesinin Hristiyan olduğunu ve Fadli'nin 2014'te IŞİD'e katıldığını yazdı.
Dün akşam saatlerinde Halep’in güneyindeki Han Tuman bölgesinde Ahrar’uş Şam ve Nusret Cephesi öncülüğünde başlatılan operasyonda muhalifler İranlı general Mecid Hani’yi esir aldı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Diyarbakır'daki PKK saldırısı üzerinden bildiri imzalayan akademisyenlere yüklendi.
Daha önce kasabalara saldırı düzenleyen ve askerlerle çatışmaya giren Boko Haram örgütünün yeni hedefinin camiler olduğu görülüyor.