Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Operasyonu çerçevesinde aralarında üst düzey isimlerin de olduğu tam 3 bin DEAŞ'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
Türkiye genelindeki 90 bin camide 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece saat 00.13'te selalar okunacak, minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık kalacak
Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, "Trump iktidara gelmesinden bu yana, İsrail'in de baskılarıyla Filistin davasını tasfiye etmek amacıyla Arap ve İslam dünyasındaki güçleri şantajlarla
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, Katar'a yöneltilen talep listesiyle ilgili artık müzakere ya da orta yollu çözüme yer olmadığını söyledi. Şükri, Katar'la yaşanan krizin ele a
Mevcut krizin baş aktörlerinden Birleşik Arap Emirlikleri’nin de Körfez’in diğer yakasıyla ticari ilişkilerinin üst düzeyde olduğu herkesin malumu.
Sivil kadrolarca “Nabzın tutulamaması” diye bir gerçekliği de vardır Türkiye'nin. Devletin istihbarat kuruluşu bile, ya nabzı tutamadığı için ya da tuttuğu nabzı ülkeyi yönetenlere b
Neden “Katar’a olanlardan bize ne?” diyemeyeceğimizin göstergesidir El Cezire’nin başına gelenler. El Cezire Batı’nın uluslararası medya hegemonyasını kırmayı başaran tek Orta Doğu n
Sapıkların Peygamber'i dinlemek yerine onu ve diğer salih müminleri ülkeden kovmaya kalkışmaları bugün de benzerini Batı’da gördüğümüz ibretlik bir zihniyet ve davranıştır.
İsrail mahkemesi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) Gazze Şeridi'ndeki çalışanı Filistin uyruklu Muhammed Murteca'nın duruşmasını 10 Eylül'e erteledi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, aralarında Milli Mücadele kahramanlarından Binbaşı Hüseyin Avni Alpaslan'ın da yer aldığı 50 Giresunlu şehide ait mezarın Ankara'nın Haymana ilçesi
IMF, G20 ülkelerini "geleceği göremeyen" ulusal politikalar peşinde koşarak küresel büyümeyi riske atmamaları çağrısında bulundu.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, "Trump iktidara gelmesinden bu yana, İsrail'in de baskılarıyla Filistin davasını tasfiye etmek amacıyla Arap ve İslam dünyasındaki güçleri şantajlarla
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 'Afrin'den füze atanlara sessiz kalamayız. Suriye sınırında askeri önlemler savaş ilanı değil, gelecek tehlikeye karşı hazırlık yapıyoruz' dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, 9-10 Temmuz tarihlerinde İstanbul'a gelerek üst düzey yetkililerle görüşmeler yapacak.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr, Katar'a yönelik siyasi ve ekonomik ambargo devam edecek. Uygun zamanda ek adımlar atacağız." açıklamasında bulundu.