Konya'da, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında, Osmanlı döneminden kalma 7 Mevlevi sancağının replikası Mevlana Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Kuran-ı Kerim'i ve Riyazüs Salihin'i Uygur Türkçesine ilk kez çevirerek İslami mücadeleye önemli katkılarda bulunan 82 yaşındaki alim Muhammed Salih, Çin tarafından hapishanede şehit edi
ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktör Yardımcısı Andrew McCabe'in, emekli olacağı mart ayını beklemeden mevcut görevinden ayrılma kararı aldığı bildirildi.
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yine rakip olan İnce, Bülent Ecevit'in de İsmet İnönü karşısında seçim kazandığını hatırlattı.
CHP Sözcüsü Tezcan katıldığı televizyon programında 'Meral Akşener'in aday olması durumunda destekler misiniz?' sorusuna 'Kim en güçlü çıkmışsa görevimiz onun etrafında toplanmaktı
Hamas Siyasi Büro Üyesi Berdevil, "Ulusal birliğin sağlanması, bizim için bir taktik değil, İsrail'le mücadelede tek seçenek" dedi
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TTB ve TMMOB'a tepki gösterdiği mesajlarında "Hala terör sevicilerin elinde olması, tabipler, mühendisler ve mimarlar için utanç verici, Türkiye içinse
ABD’de yargılandığı davada hakkındaki suçlamaları kabul ederek başsavcılıkla işbirliği yapan Reza Zarrab’ın New York yakınlarındaki Westchester Cezaevi'nde olduğu ortaya çıktı.
İran Radyo Televizyon Kurumu'na bağlı Press TV, Afrin harekatı hakkında çirkin bir algı operasyonu yürütüyor. Öyle ki kanal, TSK'nın resmi açıklamalarını dahi çarpıtmaktan geri durmu
Tesettür ayetlerini okumasıyla hedef gösterilen ve ardından açığa alınan İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, görevine iade edildi.
İstanbul’da ‘Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında örgüt propagandası yapan ve kendilerine tepki gösteren vatandaşa saldıran zanlılar yakalandı.
OHAL Komisyonu'nun, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın işe iade taleplerini reddettiği öğrenildi. Karar sonrası bir açıklama yapan Gülmen ve Özakça, açlık grevini nok
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.
Antalya'da 3 gün önce çıkan yangında içindeki bütün eşyalarıyla birlikte evi yanan 60 yaşındaki Sebahat Büyükyıldız'ın evi yeniden yapılacak.