Eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile saklanmalarına yardımcı olan albay ile 6 'mahrem abi'nin tutuklandığı b
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, vize serbestisiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Geri Kabul Anlaşması, gönüllü yerleştirme gibi konularda daha güçlü mekanizma
Bu başlık şu anlama mı geliyor? Bazı yaşlar azgınlık yaşıdır (o halde anlayışla karşılanmalıdır) ama bazı yaşlar azgınlık yaşı değildir (a-bahsettiğiniz kişi o azgınlığı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar'ı kabul etti
Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Yücel D. sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü’nde stand açan öğrencilere soda şişesi atan teröristler beraat etti.
Alman milletvekilleri İncirlik Hava Üssü’nü ziyaret etti. Böylelikle Türkiye ile Almanya arasında gerilime yol açan sorunlardan biri aşılmış oldu. Ancak heyetin Türk hükümet yetkililer
Rusya, ABD ile nükleer araştırma işbirliğini sınırladı ve uranyum dönüştürme araştırmalarına ilişkin bir anlaşmayı da iptal etti. Rusya iki gün önce de ABD ile arasındaki plütony
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminden haberi olduğu iddia etti.
İsrail ordusu, Gazze ablukasını delmek için yola çıkan kadın eylemcileri taşıyan Zaytouna adlı gemiye uluslararası sularda müdahalede ettiğini doğruladı.
Kırklareli Valiliği, Adil Öksüz'ün bir bağ evinde saklandığına ilişkin iddiaların asılsız olduğunu, tahkikatın devam ettiğini açıkladı.
İsrail ordusu, Gazze ablukasını delmek için kadın eylemcileri taşıyan Zaytouna adlı gemiye müdahalede etti.
HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.
FETÖ'nün 'Deniz Kuvvetleri imamı' olduğu ileri sürülen Orhan Sipahioğlu, ifadesinde darbeyi yaptıranın Fetullah Gülen olduğunu itiraf etti.
Elazığ-Tatvan seferini yapan yük treni Bingöl'ün Solhan ilçesi ile Muş arasında seyir halindeyken PKK'lı teröristler tarafından raylara döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.