Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla aradığı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i, ülkesinin bağımsızlık günü dolayısıyla tebrik etti.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Rusya’ya karşı özel ve tüzel kişilere yönelik uygulanan yaptırımlar listesini genişletti.
The American Interest dergisi, ABD Başkanı Barack Obama'nın tutarsız davranışları nedeniyle Türkiye'yi kaybettiğini belirtti.
Başbakan Binali Yıldırım pazartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinden sonra partinin en üst karar organı MKYK toplantısına başkanlık etti. Toplantıda Bahçeli'n
Yemen’de Husiler ve devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih yanlıları ile hükümet güçleri arasında Mart 2015’ten bu yana devam eden çatışmalarda bin 163 çocuğun hayatını kaybettiği
Yaşları 6-12 arasında değişen tertemiz zihinlere "Peygamberimizi görseydiniz ona ne söylerdiniz" diye sormuşlar. O saf kalplerden çıkan duru düşünceler, bir yandan tebessüm ettirirken bi
ABD ordusunun Vietnam'ı işgal ettiği süreçte Vietkonglar tarafından düzenlenen askeri taktikler, DEAŞ tarafından da kullanılıyor.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'nün Avrasya Ekonomik Birliği'ne (AEB) üyeliği ihtimal dışı bırakmadıklarını ifade etti.
Gine'de FETÖ yapılanmasına ait tüm okullar, Cumhurbaşkanı Conde'nin nezaretinde imzalanan protokolle Türkiye Maarif Vakfı’na teslim edildi.
ABD’de CIA’ye yakın düşünce kuruluşlarından Atlantik Konseyi’nin Ortadoğu uzmanı Stein, yazısında Gülen’i savunarak Fırat Kalkanı üzerinden Türkiye’yi tehdit etti.
Fatih Sultan Mehmed’e atfedilen “çocukluk defteri” son yıllarda hızla popüler oldu. Nerdeyse hemen herkes tarafından duyuldu. Gerek bir kısım akademisyenler, gerekse bazı müzeler defterin
THY, Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'un DEAŞ (IŞİD)'tan geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlaması üzerine Bağdat ve Erbil'e Atatürk Havalimanından yaptığı seferleri ip
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, AB'nin sığınmacı mutabakatında Türkiye'ye sağlamayı taahhüt ettiği mali desteğin yerine getirildiğini iddia etti. Üstelik Jean-Claude Juncker k
Kocaeli'de simit satarak geçimini sağlayan Erkan Ayhan, 1.5 günde 170 simit satarak elde ettiği 70 liralık kazancını Gazze'ye yardım için yolladı.
Irak'ta Şii din adamı Mukteda El Sadr, yandaşlarını yarın Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliği önünde toplanmaya davet etti.