Çanakkale Deniz Müzesi Komutanlığı iskelesinde bağlı şekilde yer alan 'TCG-Nusret' gemisi halkın ziyaretine açıldı.
İstanbul'un bir çok ilçesinde etkili olan sağanak kenti teslim aldı. Trafik durma noktasına gelirken, Meteoroloji yeni uyarı yaptı. Marmara ve Kuzey Ege’de yarın fırtına bekleniyor.
Gazete Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararı ve ABD Bağdat Büyükelçiliği’nden İbadi'ye giden talimatı yazdı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreninde, "Bu okulumuz yıllık 23,6 kilovatsaat enerji tüketecek. Yüzde 80 enerj
Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Habur Sınır Kapısı'nın neden kapatılmadığını açıkladı.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, tartışmalı referandum hakkında açıklamalarda bulundu.
Tanık gazeteci Zelyut, "Gazeteye Cumhuriyet Vakfı üzerinden birileri el koydu. Bunu yazdım, yeni söylemiyorum. Kim yaptı bu operasyonu? Nuray Mert'i, Aydın Engin'i, Can Dündar'ı kim o gazetey
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da arasında bulunduğu 6'sı tutuklu 20 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Kadri Gürsel'in tahliyesine karar verildi.
ABD'nin Hırvatistan eski büyükelçisi Peter Galbraith, 'ABD'nin referanduma karşı çıktığını ancak ilerleyen günlerde ortaya çıkacak yeni durumu onaylayacağını' söyledi.
Yazar Mustafa Akyol Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gözaltına alındı.
Kırklareli ve Tekirdağ'da salı ve çarşamba günü için sağanak ve gök gürültülü sağanak beklenildiği belirtilerek, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.
Türkiye’nin askeri gücü yıkıcı ve ezici bir üstünlüğe sahiptir. Ama bu ilk seçenek olarak kullanılmasını gerektirmemektedir. Çünkü Türkiye’yi dost olarak farklı bir yere koyan hal
AA'nın "Suriyeli yetimler harçlıklarını Arakan'a yolladı" başlıklı haberinin ardından harekete geçen hayırseverler, Kilis'te harçlıklarını Arakanlı Müslümanlara yollayan Suriyeli sa
Osmaniye'de 2. yüzyılda Romalılarca manastır olarak inşa edilen ve sonraki süreçte camiye çevrilen ancak 1924'ten bu yana ibadete kapalı olan Ala Cami, restorasyon çalışmalarının tamamla
Yurt dışına kaçırılan ve geçen günlerde İsviçre'den Türkiye'ye getirilen lahit, yarın Antalya Müzesi'nde ziyarete açıldı.