Sabah gazetesi yazarı Fahrettin Altun Batıcı bir grup azınlığın iktidar üzerindeki miras talebini köşesinde değerlendirdi.
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci Dolar'ın TL karşısında artan durumunu köşesinde değerlendirdi.
Star gazetesi yazarı Selahaddin Çakırgil ABD'nin Türkiye ve İslam ile olan ilişkisini köşesinde değerlendirdi.
Washington Times gazetesinde yayımlanan bir makalede, Türkiye ile ilişkilerin mutlaka onarılması gerektiği aksi takdirde 'hesap edilemez sonuçlar olacağı belirtildi.
Washington Post gazetesine konuşan Veliaht Prens Selman, Soğuk Savaş döneminde ABD'nin talepleri üzerine Sovyetlere karşı Vahabiliği yaymaya başladıklarını söyledi.
Binlerce kişinin dolandırıldığı Çiftlik Bank vurgununun ardından, hükümet harekete geçti. 20 şirketin banka hesapları bloke edildi ve yurt dışı para transferleri incelemeye alındı. K
Almanya'nın Express gazetesinin haberine göre, terör örgütü PKK, saflarında savaşmak için ülkede 300 kişi topladı ve Türk ordusunun Afrin'e girmesinin ardından savaş deneyimi olan 125 t
Nadir baskı kitaplar, el yazmaları, eski haritalar ve kartpostalların yer aldığı 'Evrak-ı Şahaneden Kütüb-i Nefiseye' adlı sergi ziyarete açıldı.
İngiltere tarafından "Füzyon Doktrini" olarak adlandırılan yeni bir milli güvenlik stratejisi yayımlandı. Yeni doktrin, tehditlere karşı bütün hükümet unsurlarını koordineli olarak har
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulgaristan’daki Türkiye-AB Zirvesi’nden dönerken uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, zirveye ilişkin, "Her şey dört dörtlük demek, kendimizi yan
Milli Gazete yazarı Ali Haydar Aksal çağımızın insani problemlerinden biri olarak iletişimde kullanılan dilin sorunlarını yazdı.
Milat gazetesi yazarı Mustafa Tekin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan "Dinde Güncelleme" tartışmalarına farklı bir açıdan yaklaşıyor.
Star gazetesi yazarı Selahaddin E. Çakırgil TV'de yayın hocalara konuştukları meseleler hakkında daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur İran üzerinden gerçekleşen göç dalgasını kaleme aldı.
Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mark Lowcock, Afrin'e sınır ötesi insani erişimin mümkün olduğunu belirterek, ''Türk hükümeti bugün bize b