ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Kuzey Kore'nin nükleer denemesiyle ilgili Güney Koreli mevkidaşı ile görüştü ve ABD'nin taahhüdünü ifade etti.
Diyarbakır'da HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilen 6-8 Ekim'deki saldırılarda teröristlerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının davasında üçüncü duruşma bugün gerçekleştiril
Kuzey Kore, Çarşamba günü ilk kez hidrojen bombası testi gerçekleştirdiğini açıklamasıyla ABD'den Rusya'ya ve Çin'e kadar uluslararası alanda pek çok ülkenin tepkisini çekti.
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın Suudi mevkidaşı Selman bin Abdulaziz'e, "İran karşısında aldığı kararları desteklediğini" ifade ettiği bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin hidrojen bombası denemesi yaptığını ileri sürmesiyle ilgili, "Kitle imha silahları ve bunların fırlatma vasıtalarının yayılmasının önlenmesine
İslam ve Müslüman karşıtı karikatürleriyle bilinen Charlie Hebdo dergisinin kapağında yer alan inanç rencide edici karikatür Vatikan tarafından da eleştirildi
Suudi Arabistan ile İran arasında yaşanan siyasi gerginliğin ardından Cibuti de İran ile diplomatik ilişkilerini kestiğini açıkladı
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde gerçekleştirdiği saldırılarda 20 sivil hayatını kaybetti.
Üç ilde gerçekleştirilen IŞİD operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her yıl düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 24'üncüsü, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 18. Muhtarlar buluşmasında katil Esed'i destekleyen İran'a sert çıktı.
Örgütün son aylardaki birçok raporunda Rusya'daki insan hakları ve ifade özgürlüğü ihlallerine vurgu yapıldı.
IŞİD, 43’ü Kaide militanı olan 47 kişiyi idam eden Suudi Arabistan’ı, hapishaneleri yerle bir edip mahkumları serbest bırakmakla tehdit etti.
Türk güvenlik güçleri, Libya Tobruk Limanı'nın kuzeydoğusunda uluslararası sularda uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen Bolivya bandıralı gemiye yönelik hava destekli operasyon gerçe
Şii din adamının Suudi Arabistan'da idam edilmesiyle ayağa kalkan İran kendi yaptıklarını görmüyor...